Logo Solidariteit voor het Gezin regio Lokeren

Solidariteit voor het Gezin regio Lokeren

  • Lokeren

Toutes les annonces de volontariat

Schellebelle maaltijd

9260 Schellebelle

Voor een mevrouw uit Schellebelle ben ik op zoek naar een vrijwilliger die 1 keer per week kan langsgaan op dinsdag van 15u tot 19u vanaf juni 2018. Mevrouw is fysiek achteruit gegaan en wij helpen haar bij haar maaltijden. Rond 15u30 helpen we haar met de koffie, en rond 18u helpen wij haar bij de boterhammaaltijd. Heb je interesse, neem gerust vrijblijvend contact op!

nachtoppas Wetteren

9230 Wetteren

Om continuïteit in onze zorgverlening te garanderen, zijn we op zoek naar vrijwilligers die wensen in te slapen bij zorgbehoevende personen. Je kan hen ondersteunen door te helpen bij het avondmaal en ontbijt, gezelschap houden tijdens de avond of assisteren bij het toiletbezoek. Het geeft de cliënt en de mantelzorger een veilig gevoel om te weten dat er iemand is, die hulp kan bieden waar nodig.

Solidariteit voor het Gezin is een thuiszorgbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de zorgsector. Naast onze professionele dienstverlening, hebben wij ook een sterk uitgebouwde vrijwilligerswerking, waarbij vrijwilligers instaan voor oppas bij en vervoer van zorgbehoevenden. Het hoofddoel van ons vrijwilligerswerk is daarbij om mensen zo lang mogelijk thuis te laten wonen in hun eigen vertrouwde omgeving. Een vrijwilliger kan voor zorgbehoevende personen immers het verschil betekenen tussen thuisblijven of een opname in het ziekenhuis, instelling of woonzorgcentrum. Door een goede samenwerking met andere diensten in de thuiszorg willen we meewerken aan de realisatie van zorg op maat, voor elke cliënt, met respect voor zijn eigen waardigheid en keuzevrijheid.

Des thèmes

  • Begeleiding Aide à la personne
  • Hulpverlening Assistance médicale
  • Handicap Handicap
  • Jongeren Jeunesse
  • Kinderen Enfance
  • Senioren Seniors

Mon établissement

Solidariteit voor het Gezin regio Lokeren

Pastorijstraat 1, 9160 Lokeren

Collaborateurs

Tine Louwette

Coördinator vrijwilligerswerk

Cliquez pour afficher 09 340 53 13