Logo Katrinahome vzw

Katrinahome vzw

  • Hoboken

Toutes les annonces de volontariat

Marktvrijwilliger Mortsel

De Stappe 35, 2640 MORTSEL

Wij zijn op zoek naar 2 vrijwilligers die wekelijks op woensdag voormiddag mee naar de markt van Mortsel gaat. U vertrekt samen met onze bewoners en een begeleider vanuit de woningen naar de markt. Wij zoeken iemand die graag een babbeltje doet met onze bewoners, maar ook een rolstoel wil duwen of een arm wil geven tijdens het wandelen. Dan zijn wij op zoek naar jou!.

Vrijwillige Chauffeur

Kolonel Harrystraat 22, 2660 Hoboken

We zoeken vrijwilligers om op bepaalde momenten (maandagavond, woensdagvoormiddag, zaterdagvoormiddag) in de regio Hoboken, Antwerpen en Mortsel onze mensen op te halen en weg te brengen naar activiteiten. Beschik je over een eigen wagen en heb jij de tijd om die afstanden te overbruggen? Laat dan wat van je horen!

Sinds 1977 organiseren we ondersteuning voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Vandaag zijn we op verschillende locaties actief in de regio Hoboken-Mortsel-Vremde. Katrinahome biedt jou, een volwassene met een verstandelijke beperking kwalitatieve ondersteuning in dagbesteding en wonen aan. Daarbij gaan we voor warme zorg en kleinschaligheid. Jij staat hierbij centraal. Zo kan jij optimaal groeien in een inclusieve samenleving.

Des thèmes

  • Begeleiding Aide à la personne
  • Handicap Handicap

Mon établissement

Katrinahome vzw

Kolonel Harrystraat 22, 2660 Hoboken

Collaborateurs

Joyce Van Noten

vrijwilligerscoördinator

Cliquez pour afficher 03/820.91.80