Logo Tanderuis vzw

Tanderuis vzw

  • Melle

All vacancies

Jongen met AUTISME geb 2015

9620 Elene

De vrijwilligerswerking van Tanderuis vzw (thuisbegeleidingsdienst autisme Oost-Vl) zoekt voor een jongetje (2015) uit Zottegem een vrijwilliger die af en toe eens de zorg over wil nemen van zijn mama en hem individuele aandacht wil geven (waar hij erg van zal genieten). Hij heeft nog een broer van 5 jaar die ook autisme heeft en een oudere broer van 14 jaar. Indien mogelijk op woensdagmiddag, m

Jongen met AUTISME geb 2009

9506 Idegem

De vrijwilligerswerking van Tanderuis (thuisbegeleiding autisme) zoekt voor een hele leuke jongen met autisme (2009) uit Idegem (Geraardsbergen) een vrijwilliger die hem zou willen (proberen) leren fietsen op 2 wielen. Het gezin is heel flexibel qua timing en uren. Ideaal zou zijn in de zomervakantie. Gezin woont op wandelafstand van het station.

Jongen met AUTISME geb 2011

9820 MERELBEKE

De vrijwilligerswerking van Tanderuis (thuisbegeleiding autisme) zoekt voor een jongen (2011) uit Lebbeke een vrijwilliger die geregeld met hem wat leuke activiteiten wil doen om zo het gezin wat te ontlasten (gewoon met hem thuis spelen, ev eens gaan zwemmen, …). Dit kan op woensdagmiddag of tijdens het weekend of in de vakanties passen alle dagen.

Jongen met AUTISME geb 2006

9820 MERELBEKE

De vrijwilligerswerking van Tanderuis (thuisbegeleiding autisme) zoekt voor een jongen (2006) met autisme uit Beveren een vrijwilliger die geregeld de zorg voor hem wil over nemen zodat zijn mama wat tijd heeft voor zichzelf en/of haar partner om zo haar batterijen wat te kunnen opladen. Dagen en uren van ondersteuning zijn zeker te bespreken. Het gezin is bereikbaar met de trein.

Vrouw met autisme geb 1982

9230 Massemen

De vrijwilligerswerking van Tanderuis (thuisbegeleiding autisme) zoekt voor een vrouw met autisme een vrijwilliger die samen met haar wil gaan sporten of andere activiteiten doen (lopen, wandelen, fietsen, mag iets avontuurlijks zijn, een pretpark gaan, iets met dieren, …).. Ze werkt voltijds, dus graag in het weekend af te spreken. Ze woont op 10 min van het station en er is een bushalte dichtbij

Jongen met AUTISME geb 2011

9080 Beervelde

De vrijwilligerswerking van Tanderuis (thuisbegeleidingsdienst autisme) zoekt een vrijwilliger voor een jongen met autisme die hem na schooltijd (op ma, di of do) wil begeleiden bij het leegmaken van zijn boekentas, opstarten met huiswerk, nadien nog een spelletje te spelen, … dit om de mama wat te ontlasten die intussen met de 2 zussen bezig is. Indien mogelijk: wekelijks of iedere 14 dagen.

Jongen met AUTISME geb 2005

9820 MERELBEKE

De vrijwilligerswerking van Tanderuis (thuisbegeleiding autisme) zoekt voor een jongen met ASS een vrijwilliger om samen met hem actieve dingen te doen en hem daar plezier in te laten beleven. Er zijn veel dingen mgl: zwemmen, lopen, wandelen, bowlen, minigolf, badminton, pingpong, … Het mag ook gerust creatief zijn: zoektocht, GPS-tocht, kampen bouwen, putten graven. Graag na schooluren

Jongen met AUTISME geb 2010

9070 DESTELBERGEN

De vrijwilligerswerking van Tanderuis (thuisbegeleiding autisme) zoekt voor een jongen met autisme (2010, normaal begaafd) uit Destelbergen een vrijwilliger om samen met hem leuke activiteiten te doen, ev wat te helpen bij het maken van huiswerk.Het is een open jongen die graag vertelt. Graag op woensdagmiddag, za, zo of na 16u op weekdagen. Het gezin is bereikbaar met de bus.

Jongen met AUTISME geb 2011

9940 Evergem

De vrijwilligerswerking van Tanderuis vzw (thuisbegeleidingsdienst autisme Oost-Vl) zoekt voor - een jongen met autisme (2011, no begaafd) uit Evergem een vrijwilliger die hem leuke activiteiten wil aanbieden om zo zijn interessegebied en sociale contacten wat uit te breiden. Het gezin krijgt ook thuisbegeleiding van Tanderuis voor zijn oudere broer. Ze zijn bereikbaar met het openbaar vervoer.

Jongen met AUTISME geb 2011

9420 Erpe

De vrijwilligerswerking van Tanderuis vzw (thuisbegeleidingsdienst autisme Oost-Vl) zoekt voor een lieve jongen met autisme (2011, normaal begaafd) uit Erpe een vrijwilliger die op geregelde basis (bijv iedere 2 à of 3 weken) op woensdagmiddag hem een paar leuke uurtjes wil bezorgen door met hem te spelen / knutselen en zo zijn ouders wat te ontlasten.

Jongen met AUTISME geb 2007

9750 Zingem

De vrijwilligerswerking van Tanderuis vzw (thuisbegeleidingsdienst voor autisme Oost-Vlaanderen) zoekt voor een jongen met autisme (2007) uit Zingem een vrijwilliger om samen met hem activiteiten te doen zoals zwemmen, samen met de lego spelen, knutselen, naar de speeltuin te gaan of een andere uitstap, .. Dag en uren zijn te bespreken. Het gezin is bereikbaar met de trein en bus.

Tanderuis vzw is de thuisbegeleidingsdienst voor personen met autisme (kinderen – jongeren – adolescenten en volwassenen) in de provincie Oost-Vlaanderen. Onze kernopdracht is het bieden van thuisbegeleiding. Dit gebeurt vanuit 4 teams, namelijk ons vroegbegeleidingsteam, de kinderwerking, de adolescentenwerking en de volwassenwerking. Daarnaast hebben we nog een aantal nevengeschikte werkingsaspecten, zoals de groepsbegeleiding, de grootouderwerking, de brussenwerking (voor broers en zussen), de bezoekouderwerking, de vrijetijdswerking (Hobbyclubs, TabASSco, TapASS), vakantiewerking, …. Ter ondersteuning van dit alles is er onze VRIJWILLIGERSWERKING. Onze vrijwilligers zijn een extra hart en handen in de gezinnen die bij ons in begeleiding zijn.

Themes

  • Begeleiding Accompaniment
  • Gezondheid Health
  • Handicap Physical disability
  • Jongeren Young people
  • Kinderen Children

My location

Tanderuis vzw

Brusselsesteenweg 375A, 9090 Melle

Staff members

Judith van der Spank

Coördinator vrijwilligerswerking

Click to show 09-228 18 33

Judith van der Spank

Coördinator vrijwilligerswerking

Click to show 09-228 18 33

Judith van der Spank

Coördinator vrijwilligerswerking

Click to show 09-228.18.33

Judith van der Spank

Coördinator vrijwilligerswerking

Click to show 09-228.18.33

Judith van der Spank

Coördinator vrijwilligerswerking

Click to show 09-228 18 33

Judith van der Spank

Coördinator vrijwilligerswerking

Click to show 09-2281833

Judith van der Spank

Coördinator vrijwilligerswerking

Click to show 09-2281833