Logo vzw KLein Geluk

vzw KLein Geluk

  • AARTSELAAR

Alle vacatures

Luisterend oortje

Jan Blockxlaan 27, 2630 AARTSELAAR

Luisterende oortjes bij vzw Klein Geluk (voor mensen tijdens en na kanker) zijn warme, personen met het hart op de juiste plaats die naast het klaarzetten van de zaal en het koffie maken hun oortjes graag uitlenen aan iemand, die daar behoefte aan heeft tijdens onze babbelmomenten, voor, na of tijdens zijn strijd tegen kanker. Kunnen luisteren is hier dus het key word...

Logistieke ondersteuning

Jan Blockxlaan 27, 2630 AARTSELAAR

Logistieke ondersteuning voor onze babbelmomenten voor mensen tijdens en na kanker en partner dwz alles klaarzetten en een huiselijke toets geven voor het babbelmoment... koffie maken, taart snijden en een babbeltje slaan tijdens het babbelmoment... afruimen na het babbelmoment. Maw zorgen voor een warme middag 1x per maand volgens een rota systeem, er zijn telkens 3 vrijwilligers.

vzw Klein Geluk is een organisatie voor mensen tijdens en na kanker. Wij organiseren maandelijks babbelmomenten al dan niet met een extra activiteit zoals bloemschikken, Valentijnshappening, lezingen, kaarten... ook bewegen zoals nordicken, wandelen en andere uitjes staan op het programma... meditatie, chi neng qi kung enz... enz... kortom wij bieden een breed pakket aan ter ontspanning en bewegen van mensen getroffen door kanker en hun partner om zo de levenskwaliteit te verbeteren in moeilijke dagen... maar evenzeer erna. Samen trotseren we datgene wat pijn doet... samen genieten we van al het leuks dat onze vereniging kan aanbieden. Vriendschap staat hoog in het vaandel in onze warme vereniging waar het goed vertoeven is.

Thema's

Gezondheid

Gezondheid

Mijn vestiging

vzw KLein Geluk

jan Blockxlaan 27, 2630 AARTSELAAR

Medewerkers

lisette Van Ael-Van den Broucke

Voorzittter/stichter

Klik om te tonen 0470 07 71 48

lisette Van Ael-Van den Broucke

Voorzittter/stichter

Klik om te tonen 0470 07 71 48