Logo dagwerking Pegode Kontich

dagwerking Pegode Kontich

  • kontich

Alle activiteiten

kaarsen maken

staf van elzenlaan 5, 2550 KONTICH

In de kaarsenmakerij maken onze cliënten zelf, al dan niet met ondersteuning, kaarsen en fakkels. Niet iedereen kan dezelfde taken doen, maar samen maken we mooie, verkoopbare producten. Zowel clëntondersteuning als ondersteuning bij het productieproces is gewenst. vb vorm vasthouden zodat cliënt zelf was kan gieten vb. de was opwarmen op het vuur, vb. kaarsen afwerken en verkoopsklaar maken.

zwemmen in therapeutisch bad

staf van elzenlaan 5, 2550 KONTICH

gaan we 2-wekelijks op dinsdagvoormiddag en woensdagnamiddag naar het IE-zwembad het Dolfijntje in Willebroek. Hier kunnen cliënten die veel spierspanningen hebben en/of rolstoelgebonden zijn, helemaal ontspannen met zachte muziek in een aangepast zwembad (o.a. warm water (34°C).

onderhoud en herstel fietsen

staf van Elzenlaan 5, 2550 KONTICH

We zijn op zoek naar handige Harry's of Harriëttes die graag aan fietsen sleutelen? Heb je maandelijks een momentje of meer tijd om ons hierbij te ondersteunen? Wij gaan wekelijks 3-4 keer fietsen met onze cliënten en dit vraagt geregeld om een opfrisbeurt van de fiets. We beschikken over een assortiment fietsen :tandems, driewielers, bakfiets, elektrische fietsen

foto- en filmatelier

staf van elzenlaan 5, 2550 kontich

Bij foto- en film zijn wij vooral bezig met meer ervaring op te doen met filmen, foto's trekken, deze te bewerken, ... (zowel met fototoestellen als met i-pad, smartphones,... Wij hebben al foto's getrokken en bewerkt, de facebookpagina van de dagwerking geüpdated Wij filmen ook en bewerken deze video's met software maar zijn hiermee nog aan het experimenteren.

dagwerking Pegode Kontich is een dagcentrum voor volwassenen met een beperking. We bieden zowel creatieve activiteiten (schilderen, kaarsen gieten, tuinieren,..) aan, als sportieve (fietsen, paardrijden, zwemmen, ... als communicatieve activiteiten (gespreksgroep, voorleesgroep, schrijversgroep). Naast deze activiteiten hebben we ook een arbeidszorgproject. De soep 't erin zorgt ervoor dat er soep gemaakt en geleverd wordt aan inwoners van Kontich. Naast soep leveren we ook zelfgemaakte quiches aan de buurtbistro Soep 't erin in Kontich

Thema's

Handig

Handig

Begeleiding

Begeleiding

Communicatie

Communicatie

Organiseren

Organiseren

Dieren

Dieren

Horeca

Horeca

Hulpverlening

Hulpverlening

Sport en Spel

Sport en Spel

Technologie

Technologie

Handicap

Handicap

Mijn vestiging

dagwerking Pegode Kontich

staf van elzenlaan 5, 2550 kontich

Medewerkers

Elke Berben

werking vrijwiligers

Klik om te tonen 03/457.87.79