Logo YAR Vlaanderen

YAR Vlaanderen

  • Hasselt

Alle vacatures

Coach voor jongeren - YAR Wonen Limburg

schippersstraat 11, 3500 Hasselt

YAR Wonen is een coachingprogramma om jongeren tussen 17 en 21 jaar uit de provincie Limburg, die uit noodzaak zelfstandig moeten gaan wonen, te ondersteunen. Wil je graag weten hoe YAR Vlaanderen werkt en wat jij als vrijwillige coach kan betekenen voor jongeren, schrijf je dan in op één van onze infoavonden. De data van de infoavonden vind je op www.yarvlaanderen.be/agenda/infoavond.

Coaching van jongeren Vlaams Brabant-Brussel

3000 Leuven

Verdienen jongeren volgens jou een 2de kans ? Beschik je over een goed inlevingsvermogen en ben je sociaal geëngageerd? Ben je min. 21 jaar ?Dan kan je zeker een zinvolle bijdrage leveren in het leven van jongeren in moeilijkheden.

Coaching van jongeren Oost-Vlaanderen

9000 Gent

YAR Vlaanderen is voor de opstart van YAR Coaching in de provincie Oost-Vlaanderen op zoek naar vrijwillige medewerkers om jongeren in moeilijkheden tussen 15 en 18 jaar te ondersteunen in 1 of 2 van de verschillende fasen van het YAR-programma. Wil je meer weten ? Schrijf je dan in op een infoavond op www.yarvlaanderen.be/infoavond.

YAR Vlaanderen biedt met YAR Coaching en YAR Wonen, aan jongeren in moeilijkheden tussen 15 en 18 jaar, een kans om hun leven weer op de sporen te krijgen. Deze programma's laten jongeren ervaren dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor de keuzes die ze maken. Niemand anders. En dat het maken van bewuste keuzes de eerste stap is om je leven of woonsituatie zelf in handen te nemen. YAR Vlaanderen is op zoek naar vrijwillige medewerkers die geloven dat jongeren deze kans verdienen en hen hierin willen ondersteunen.

Thema's

  • Begeleiding Begeleiding
  • Denken Denken
  • Communicatie Communicatie
  • Armoede Armoede
  • Educatie Educatie
  • Jongeren Jongeren
  • Multicultureel Multicultureel

Mijn vestiging

YAR Vlaanderen

Schippersstraat 11, 3500 Hasselt

Medewerkers

Yamina Krossa

Stafmedewerker Netwerk & Communicatie

Klik om te tonen 0485042978

Olivier Dirickx

Programmaverantwoordelijke

Klik om te tonen 0483 362125

Nick Jansen

Programmaverantwoordelijke Antwerpen

Klik om te tonen 0485 630769

Elisa Vanmuysen

Programmamedewerker YAR Wonen Limburg

Klik om te tonen 0472 686 602