Logo Woonzorgcentrum t Zand

Woonzorgcentrum t Zand

  • Linkeroever

Alle vacatures

Begeleider intern vervoer

Louis Paul Boonstraat 21, 2050 ANTWERPEN

Je helpt de bewoners van het woonzorgcentrum van en naar de kapper of activiteiten brengen. Het kapsalon en activiteiten gaan steeds door in het gebouw van het woonzorgcentrum. Sommige bewoners zijn rolstoel gebonden, andere stappen met een rollator of aan de arm. Daarnaast werk je nauw samen met de zorgkundigen, animatoren, kapster als ook met de andere medewerkers van het woonzorgcentrum.

Begeleider consultatie

Louis Paul Boonstraat 22, 2050 ANTWERPEN

Je begeleidt een bewoner die (al dan niet rolstoelgebonden) naar een gemaakt consult bij een arts. Je rijdt hierbij mee met de bewoner met een busje met chauffeur van aan het woonzorgcentrum tot aan de locatie van de afspraak. Je dient dus zelf niet te rijden. Ter plaatse begeleid je de bewoner en zorg je ervoor dat deze goed op het consult geraakt. Nadien rij je mee terug naar het woonzorgcentrum

Rolstoel begeleider wandelen

Louis Paul Boonstraat 22, 2050 Linkeroever

Je helpt een bewoner die rolstoelgebonden is tijdens de wekelijkse wandeling in de omgeving van het woonzorgcentrum en dit steeds samen met een vaste medewerker.

Medewerker Zorgbib

Louis Paul Boonstraat 22, 2050 Antwerpen

Als vrijwilliger sta je in voor de zorgbib in de ruime zin van het woord. Naast het uitlenen van boeken, cd’s en dvd’s … maak je als vrijwilliger vooral tijd voor een kort bezoek of een gesprekje met de bewoners. Daarnaast beheer je de zorgbib en zorg je er mee voor dat het aanbod van de bib afgestemd is op de vraag van de bewoners.

Begeleider bij de maaltijd

Louis Paul Boonstraat 22, 2050 Linkeroever

Je biedt onze bewoners samen met een vaste medewerker hulp aan tijdens de maaltijden. Je helpt gemiddeld 10 bewoners bij de keuze van het eten aan het buffet, deelt desserten uit en koffie of thee. Je helpt indien nodig bij het smeren van een boterham of het snijden van vlees. Nadien ruim je de tafels af, maak je deze proper en dekt deze terug in.

WZC ’t Zand is een nieuw woonzorgcentrum van Zorgbedrijf Antwerpen gelegen in de Europawijk op Linkeroever, tegenover het dienstencentrum Linkeroever. ’t Zand telt 3 verdiepingen waar plaats is waar 125 senioren comfortabel en gezellig samen wonen.

Thema's

  • Handicap Handicap
  • Senioren Senioren

Mijn vestiging

Woonzorgcentrum t Zand

Louis Paul Boonstraat 22, 2050 Linkeroever

Medewerkers

Niels Van Hove

Coördinator vrijwilligerswerking

Klik om te tonen 03 291 19 19