Logo Vrijetijdsdienst Wuustwezel

Vrijetijdsdienst Wuustwezel

  • Wuustwezel

Alle vacatures

Gemachtigde opzichter

Gemeentepark 1, 2990 Wuustwezel

Wil je helpen bij de veiligheid van schoolgaande kinderen? Zorg jij er graag mee voor dat kinderen met de fiets of te voet veilig op school geraken? Geef je dan snel op als gemachtigde opzichter!

Tappen

Gemeentepark 1, 2990 Wuustwezel

Een schuimend pintje, een frisse cola, een tasje koffie,... Tijdens evenementen en recepties wordt er vaak heel wat gedronken! Is het iets voor jou om de toog te bemannen zodat de dorstige bezoekers vlot geholpen worden?

Onthaal tijdens evenementen

Gemeentepark 1, 2990 Wuustwezel

Een goed onthaal tijdens evenementen is van groot belang! Ben je goedlachs, vriendelijk en houd je ervan mensen te ontvangen? Dan ben jij de geschikte persoon voor een onthaal!

Affiches verspreiden

Gemeentepark 1, 2990 Wuustwezel

In Wuustwezel worden ontelbare activiteiten georganiseerd. Om dit kenbaar te maken worden affiches op gehangen in gemeentelijke gebouwen, winkels,... Houd jij ervan regelmatig een toertje te maken door Wuustwezel en affiches en flyers te bedelen? Laat dan snel iets weten!

Bediening tijdens recepties

Gemeentepark 1, 2990 Wuustwezel

Tijdens gemeentelijke evenementen zoals een nieuwjaarsreceptie, een personeelsfeest enzovoort zijn er natuurlijk hapjes en drankjes voorzien. Zie jij het zitten om de aanwezigen te bedienen van wat lekkers? Schrikt het je niet af om met de glimlach een plateau te dragen? Dan kunnen wij jouw hulp zeker en vast gebruiken!

Grime

Gemeentepark 1, 2990 Wuustwezel

Tijdens verschillende gemeentelijke evenementen/ recepties doorheen het jaar krijgen kinderen de kans hun gezichtjes te laten schminken. Beginnen jouw vingers al te kriebelen om kindjes om te toveren in prinsessen, piraten enzovoort? Dan is dit zeker iets voor jou!

De dienst vrije tijd is een verzameling van verschillende disciplines: sport, jeugd, cultuur en welzijn. Het verenigingsleven, evenementen van allerlei aard, toelages, adviesraden, ... Altijd welkom op onze dienst!

Thema's

  • Administratie Administratie
  • Organiseren Organiseren
  • Cultuur Cultuur
  • Muziek Muziek
  • Sport en Spel Sport en Spel
  • Jongeren Jongeren
  • Kinderen Kinderen
  • Senioren Senioren

Mijn vestiging

Vrijetijdsdienst Wuustwezel

Gemeentepark 1, 2990 Wuustwezel

Medewerkers

Hanne Franken

Projectmedewerker dienst vrije tijd

Klik om te tonen 03 690 46 85