Logo VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde)

VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde)

  • Mechelen

Alle vacatures

Geef verkeersworkshops aan verenigingen

2800 Mechelen

Je geeft de interactieve verkeersworkshop 'Veilig op een veilige fiets' aan verenigingen en neemt hen mee in de wondere wereld van de veilige (elektrische) fiets. Met korte quizvragen informeer je de deelnemers over veilig verkeersgedrag en verken je de verschillende types elektrische fietsen.

Sensibiliseren voor Veilig Verkeer

Stationsstraat 110, 2800 Mechelen

Samen met andere VSV-vrijwilligers zet je sensibiliserende verkeersacties op met ervaringsgerichte tools, zoals de tuimelwagen, virtualrealitybrillen en VR-Mobiel. Je gaat langs bij scholen, bedrijven en events en wijst hen op het belang van preventie en vertelt welke impact hun gedrag kan hebben op dat van andere weggebruikers.

Materiaalverantwoordelijke

Stationsstraat 110, 2800 MECHELEN

Je waakt erover dat al onze materialen (VR-brillen, tenten, wagens, impactweegschalen, ...) altijd piekfijn in orde en gebruiksklaar zijn voor de sensibiliserende acties op scholen, bedrijven en evenementen. Kortom, het magazijn in Mechelen is jouw terrein, Handige Harry is je 'middle name' en je deinst er niet voor terug om je handen vuil te maken.

Chauffeur rijbewijs BE

Stationsstraat 110, 2800 MECHELEN

Zonder chauffeur geen sensibiliseringsacties! Als chauffeur breng je de tuimelwagen en/of de VR-Mobiel veilig naar de juiste locaties overal in Vlaanderen. Zelfs al loopt de wekker op sommige dagen (veel té) vroeg af of kan je pas laat onder de wol kruipen, jij bewaart je glimlach en goede humeur van de vroege tot in de late uurtjes. En niet onbelangrijk, jij draagt veilig verkeer in het hart!

De VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) maakt mensen slimmer op het vlak van veilig verkeer en duurzame mobiliteit. We verbeteren de kennis, de vaardigheden en de attitudes van weggebruikers via tal van educatieve projecten, opleidingen en workshops. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid aanbod van opleidingen en congressen voor verkeers- en mobiliteitsprofessionals.

Thema's

  • Communicatie Communicatie
  • Educatie Educatie
  • Jongeren Jongeren
  • Kinderen Kinderen
  • Senioren Senioren

Mijn vestiging

VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde)

Stationsstraat 110, 2800 Mechelen

Medewerkers

Stephenie De Cort

Communicatieverantwoordelijke VSV-Vrijwilligers

Klik om te tonen 015443267

Tom Smets

Verantwoordelijke VSV-vrijwilligerswerking

Klik om te tonen 015631404

Jan Cox

Projectondersteuner

Klik om te tonen 015 69 02 41