Logo Transitie Merksem

Transitie Merksem

  • Merksem

Alle vacatures

Versterking Merksems Samentuin team

Zwaantjeslei, 2170 Merksem

Wij zoeken een tuinvriend of vriendin om mee te tuinieren in de gemeenschapstuin (of samentuin) 't Zwaantje in het Fort van Merksem. Iedereen is welkom! Met of zonder ervaring. Voor elk wat wils: zaaien, planten, wieden, de bloemen verzorgen, water geven. Je investeert zoveel tijd als je zelf wil.

water-geef hulp Merksem

Zwaantjeslei, 2170 Merksem

Op warme lente-en zomerdagen snakken onze groentjes en plantjes in de gemeenschapstuin 't Zwaantje om verse waterdruppels. Wie kan zich een uurtje per week vrijmaken tijdens de maanden juni, juli en augustus om mee te komen gieten. We stellen een beurtrolsysteem op zodat iedereen een moment kan kiezen dat voor hem/haar het beste uitkomt.

hulp voor de Buurderij Merksem

Van Heybeeckstraat , 2170 Merksem

We zoeken versterking om een uurtje van 16u tot 17u mee te komen helpen om de tafels klaar te zetten waarop de Boeren hun bestelling uitstallen. Tafelkleedjes op de tafels leggen. Meehelpen de ruimte te decoreren bij een feestelijke proeverij. Taken en planning bespreekbaar op basis van jouw interesses.

Fijne groep van betrokken Merksemnaars die de handen uit de mouwen steken voor meer lokale veerkracht in Merksem. Transitie Merksem is onderdeel van de wereldwijde Transitie beweging. Wij staan voor en gaan voor meer hergebruik, minder verspilling, meer verbinding met elkaar, duurzaamheid en korte keten en terug samen zelf leren doen bv groentjes kweken, spullen repareren enz. Wij zijn vooral doeners. Zo organiseren we een wekelijkse Buurderij en twee samentuinen.

Thema's

Organiseren

Organiseren

Educatie

Educatie

Natuur

Natuur

Mijn vestiging

Transitie Merksem

Houthulststraat Merksem 142, 2170 Merksem

Medewerkers

Eef Flo

voorzitster

Klik om te tonen 0473/32.31.31