Logo Solidariteit voor het gezin regio Aalst

Solidariteit voor het gezin regio Aalst

  • Aalst

Alle vacatures

oppas bij senioren overdag of s nachts

9400 Ninove

Onze organisatie zoekt vrijwilligers voor regio Ninove. Zowel voor oppasopdrachten overdag als voor nachtoppas. De opdrachten zijn vooral bij senioren. Voor toezicht, voor boodschappen of voor hulp bij maaltijden. Heeft u interesse om iemand te helpen? Neem zeker contact met on sop!

namiddagoppas dame met NAH

9620 Elene

onze organisatie zoekt een extra vrijwilliger om 1 of meerdere dagen per week toezicht te houden bij een dame met een niet aangeboren hersenletsel. Er is nood aan oppas van 16 uur wanneer de dame door het busje van dagcentrum thuis wordt afgezet tot 18 uur wanneer de echtgenoot van zijn werk thuis komt. Mevrouw is fysiek zelfstandig, maar heeft andere cognitieve schade.

Ontbijtbegeleiding Aspelare

9400 Aspelare

op zaterdag en zondag tussen 8 en 9 uur 's morgens langs gaan bij een bejaarde dame om haar te helpen bij het nuttigen van het ontbijt.

Solidariteit voor het Gezin is een toonaangevend thuiszorgbedrijf met vele vestigingen verspreid over gans Vlaanderen en biedt verschillende diensten aan zoals gezins- en bejaardenzorg, thuisverpleging, kraamzorg, huishoudhulp,.. Ze kenmerkt zich ook door haar bloeiende vrijwilligerswerking en stelt zich daarbij tot doel om hulpbehoevenden in heel Vlaanderen zo goed mogelijk te ondersteunen opdat zij zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving. De vrijwilligers staan daarbij vooral in voor toezicht en gezelschap (zowel overdag als ’s nachts) maar nemen indien nodig ook taken op als boodschappen doen, maaltijdbegeleiding, een wandeling maken, kleine huishoudelijke taken en zorgen voor niet-dringend zittend medisch vervoer.

Thema's

Hulpverlening

Hulpverlening

Handicap

Handicap

Senioren

Senioren

Mijn vestiging

Solidariteit voor het gezin regio Aalst

Leo de Béthunelaan 36, 9300 Aalst

Medewerkers

Sofie Cortvrindt

Coördinator vrijwilligerswerk

Klik om te tonen 053/76.86.74

Sarah De Vuyst

coördinator

Klik om te tonen 053/76 86 99