Logo Solidariteit voor het gezin regio Aalst

Solidariteit voor het gezin regio Aalst

  • Aalst

Alle vacatures

Nachtoppas Geraardsbergen

9500 GERAARDSBERGEN

onze organisatie zoekt een betrouwbare vrijwilliger die op vaste basis 1 of meerdere nachten per week wil gaan inslapen bij een oudere dame.

Gezelschap bij dame met NAH

9620 zottegem

Solidariteit voor het Gezin is een gekende thuiszorgdienst met een uitgebreide vrijwilligerswerking. We bieden onze vrijwilligers een degelijke begeleiding, gratis vormingen aan en gezamenlijk activiteiten.Er is een onkostenvergoeding voorzien.

Gezelschap bij eenzaam persoon

Preulegem, 9400 Appelterre-Eichem

onze organisatie zoekt een sociaal persoon die in het weekend 1 of twee momenten kan vrij maken om een bejaarde man wat gezelschap te bieden. Om samen een wandeling te maken in het stad, eventueel iets ta geen drinken. Deze persoon durft niet meer alleen naar buiten gaan maar met jouw hulp lukt dit zeker wel!

gezelschap bij man met NAH

9620 Zottegem

onze dienst zoekt een enthousiaste vrijwilliger die goed contact kan leggen met mensen met een beperking. Een man van 36 jaar met een hersenletsel na ongeval en autisme zoekt iemand die één maal per weel, liefst op dinsdagavond met hem een gezelschapsspel wil spelen.

Solidariteit voor het Gezin is een toonaangevend thuiszorgbedrijf met vele vestigingen verspreid over gans Vlaanderen en biedt verschillende diensten aan zoals gezins- en bejaardenzorg, thuisverpleging, kraamzorg, huishoudhulp,.. Ze kenmerkt zich ook door haar bloeiende vrijwilligerswerking en stelt zich daarbij tot doel om hulpbehoevenden in heel Vlaanderen zo goed mogelijk te ondersteunen opdat zij zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving. De vrijwilligers staan daarbij vooral in voor toezicht en gezelschap (zowel overdag als ’s nachts) maar nemen indien nodig ook taken op als boodschappen doen, maaltijdbegeleiding, een wandeling maken, kleine huishoudelijke taken en zorgen voor niet-dringend zittend medisch vervoer.

Thema's

Hulpverlening

Hulpverlening

Handicap

Handicap

Senioren

Senioren

Mijn vestiging

Solidariteit voor het gezin regio Aalst

Leo de Béthunelaan 36, 9300 Aalst

Medewerkers

Sofie Cortvrindt

Coördinator vrijwilligerswerk

Klik om te tonen 053/76.86.74

Sarah De Vuyst

coördinator

Klik om te tonen 053/76 86 99