Logo Solidariteit voor het Gezin regio Tienen

Solidariteit voor het Gezin regio Tienen

  • Tienen

Alle vacatures

Chauffeur

Minderbroedersstraat 30, 3300 Tienen

Solidariteit voor het Gezin heeft naast haar professionele dienstverlening ook een sterk uitgebouwde vrijwilligerswerking waarbij vrijwilligers instaan voor vervoer bij bejaarden/hulpbehoevenden. Als vrijwilliger kan je kiezen welke dagen je vrijwilligerswerk doet. In de voormiddag, namiddag of avond vervoer je zorgbehoevenden heen en terug naar hun medische afspraak.

Nachtoppas

Minderbroedersstraat 30, 3300 Tienen

Solidariteit voor het Gezin heeft naast haar professionele dienstverlening ook een sterk uitgebouwde vrijwilligerswerking waarbij vrijwilligers instaan voor oppas bij bejaarden/hulpbehoevenden. Nachtoppaszijn inslaapnachten waarbij de vrijwilliger ondersteuning biedt bij het slapengaan, een wakend oog en zorgzame aanwezigheid tijdens de nacht.

Dagoppas

Minderbroedersstraat 30, 3300 Tienen

Solidariteit voor het Gezin heeft naast haar professionele dienstverlening ook een sterk uitgebouwde vrijwilligerswerking waarbij vrijwilligers instaan voor oppas bij bejaarden/hulpbehoevenden. Als vrijwilliger kan je kiezen welke dagen je vrijwilligerswerk doet. In de voormiddag, namiddag of vroege avond gezelschap of toezicht houden, een babbeltje slaan, koffie drinken of een wandeling maken.

Solidariteit voor het Gezin wil in Vlaanderen een toonaangevende organisatie in zorg zijn. Ons doel is in alle Vlaamse provincies en Brussel de best mogelijke zorg aan te bieden op het vlak van welzijn, gezondheidszorg, kinderen en wonen. Als onafhankelijke dienst voor welzijns- en gezondheidszorg willen we zorg op maat leveren: omdat we thuis zijn in alle vormen van zorg, kunnen we zorgteams samenstellen die elk vanuit hun vakkennis mensen bijstaan, helemaal afgestemd op hun behoefte. Daarbij gaan we altijd uit van onze missie en waarden.

Thema's

Hulpverlening

Hulpverlening

Handicap

Handicap

Senioren

Senioren

Mijn vestiging

Solidariteit voor het Gezin regio Tienen

Minderbroederstraat 30, 3300 Tienen

Medewerkers

Yentl Heylen

vrijwilligersverantwoordelijke

Klik om te tonen 016781510