Logo Solidariteit voor het Gezin afdeling Noord West Vlaanderen

Solidariteit voor het Gezin afdeling Noord West Vlaanderen

  • Brugge

Alle activiteiten

Hulp in Seniorcity Wenduine

Brugsesteenweg 80-84, 8420 WENDUINE

Seniorcity is een uniek woonproject in Wenduine met 48 erkende assistentiewonigen. Voor Wenduine zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die kan helpen het openhouden van de bar en met begeleiden van activiteiten zoals quiz presenteren, meegaan op uitstapjes met de bewoners, bewoners stimuleren om deel te nemen aan de activiteiten enz...alsook naar een nachtoppas.

Vrijwilliger dagoppa Regio Sint Kruis - Damme

Leopold II laan 132 B, 8000 Brugge

Solidariteit voor het Gezin, een dienst thuisgezondheidszorg, zoekt voor regio Sint Kruis verschillende vrijwilligers voor dagoppas vooral om hulpbehoevende patiënten gezelschap te houden oa wandelen met rolwagen, samen een koffie gaan drinken, kleine boodschappen doen, museum bezoek enz... Interesse? Dan ben jij onze geknipte vrijwilliger.

Solidariteit voor het Gezin is één van de grootste spelers in het thuiszorg landschap met reeds 40 jaar ervaring. Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich kunnen inzetten voor onze ouderen en /of mensen met een beperking. Voel je je geroepen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Thema's

Mijn vestiging

Solidariteit voor het Gezin afdeling Noord West Vlaanderen

Leopold II-laan 132b, 8000 Brugge

Medewerkers

sarah De

Coördinator vrijwilligerswerk

Klik om te tonen 050/40 67 95

Emilie Decrock

Woonassistent

Klik om te tonen 05064 13 92

Sarah De Brabander

Coördinator vrijwilligerswerk

Klik om te tonen 050/40 67 95