Logo Pc Bethanienhuis

Pc Bethanienhuis

  • Sint Antonius Zoersel

Alle vacatures

De kleine dingen des levens

A. Vesaliuslaan 39, 2980 Sint Antonius Zoersel

We zoeken vrijwilligers die op een afdeling een aantal uren per week willen komen helpen. De nadruk ligt op gezelschap, iemand die extra aandacht kan schenken door heel gewone, kleine dingen met of voor hen te doen, vb. krant lezen, babbel, hulp bij maaltijd, koffie geven, wandelingetjes, enz.

Zin in gezelschaps-spelen

A. Vesaliuslaan 39, 2980 Zoersel

Zowel binnen het psychiatrisch ziekenhuis als binnen het psychiatrisch verzorgingstehuis zijn we op zoek naar een vrijwilliger die met bewoners een spelletje petanque, kubb,... wil spelen.

Een steentje bijdragen

A. Vesaliuslaan 39, 2980 Sint Antonius Zoersel

Een enthousiast persoon die graag mensen begeleidt naar een uitstap, zoals de markt, de cinema, ... Samen met een bezoeker van ons ontmoetingshuis op pad gaan, afhankelijk van de vraag en behoefte van de bezoekers. Laagdrempelig contact staat op de eerste plaats!

Creatieve vrijwilligers

A. Vesaliuslaan 39, 2980 Sint Antonius Zoersel

We zoeken mensen , die zin hebben om anderen bij te staan in hun creatieve ontwikkeling. Ben je graag bezig met handwerk (naai-, brei- of haakwerk), bloemschikken, kalligrafie, schilderen... Noem maar op,...het is ten zeerste welkom! Verscheidene afdelingen vragen hulp bij creatieve bezigheden. We zoeken een vrijwilliger die mensen kan helpen bij hun naai-, brei- of haakwerk.

Een hart voor een hart

A. Vesaliuslaan 39, 2980 Sint Antonius Zoersel

Wij zoeken vrijwilligers , die zin hebben om patiënten te bezoeken. Jullie hebben in samenspraak met de patiënt de mogelijkheden om dit zelf in te vullen. Bijvoorbeeld: Iets eten of drinken, fietsen, samen naar de kapper gaan, film, enz In ons psychiatrisch centrum verblijven heel wat mensen die geen bezoek meer ontvangen van familie of vrienden. We verwachten dat er min.1x/maand een ontmoeting

Handige Harriette of Harry

A. Vesaliuslaan 39, 2980 Sint Antonius Zoersel

We zoeken een handige vrijwilliger die bewoners van beschut wonen kan helpen bij kleine klusjes in en rond hun woning, vb. kast in elkaar steken, iets ophangen, enz.

Dynamische vrijwilliger

A. Vesaliuslaan 38, 2980 Sint antonius Zoersel

Vrijwilligers kunnen meewerken op een zorgeenheid van het psychiatrisch verzorgingstehuis of van het psychiatrisch ziekenhuis. Door activiteiten zoals samen wandelen, winkelen, gewoon een babbel doen, een kookactiviteit begeleiden, gezelschapsspel spelen, fietstocht maken, muziek spelen, enz., kan je heel wat gezelligheid brengen en iedereen wat extra aandacht geven. (Een halve dag per week)

De behulpzame chauffeur

A. Vesaliuslaan 39, 2980 Zoersel

Iemand, die veel zin heeft om met mensen om te gaan en graag rondrijdt. We zoeken een vrijwilliger die een voormiddag in de week vrij kan maken om patiënten van het psychiatrisch ziekenhuis, die fysiek beperkt zijn naar de kinesitherapie (op het ziekenhuisdomein) te vervoeren.

Cafetaria-vrijwilliger

A. Vesaliuslaan 39, 2980 Sint Antonius Zoersel

We zoeken vrijwilligers die de cafetaria van het psychiatrisch verzorgingstehuis willen openhouden op zaterdag- en zondagnamiddag.

Het psychiatrisch centrum bestaat sinds 1924. Steeds opnieuw heeft het zich afgestemd aan de actuele maatschappelijke noden. Het bestaat uit een psychiatrisch ziekenhuis, een verzorgingstehuis De Landhuizen en Beschut wonen/ Zorg aan huis/ ontmoetingscentra.

Thema's

  • Handig Handig
  • Begeleiding Begeleiding
  • Communicatie Communicatie
  • Organiseren Organiseren
  • Hulpverlening Hulpverlening
  • Handicap Handicap

Mijn vestiging

Pc Bethanienhuis

Andreas Vesaliuslaan 39, 2980 Sint Antonius Zoersel

Medewerkers

Leen Hendrickx

Coördinatrice vrijwilligerswerk

Klik om te tonen 03 380 30 45

Sabrina Nys

Coördinatrice vrijwilligerswerk

Klik om te tonen 03 380 25 56