Logo PC Caritas

PC Caritas

  • Melle

Alle vacatures

Bediening en kassa winkeltje

Caritasstraat 76, 9090 Melle

In ons winkeltje help je mensen met psychische kwetsbaarheid bij alledaagse boodschappen en maak je tijd voor een babbeltje • Je vult de producten aan en bedient de kassa • Je bent geduldig, enthousiast en klantvriendelijk • We zoeken iemand om één of meerdere dagen de winkel open te houden op maandag, woensdag en vrijdag van 12u tot 16u.

Vrijwilliger verzorgingstehuis

Poelstraat 36A, 9820 Merelbeke

De bewoners van De Wadi houden van ‘buiten komen’ en gaan graag uit eten of koffie drinken. Anderen zijn sportief en wachten op jou voor een sportieve namiddag: badminton, zwemmen, lopen, ... Maar ook cultuur staat hoog op het lijstje! Maar ook om een namiddag in de week de bar te bedienen, of (een) bewoner(s) wekelijks naar een cursus buitenshuis te brengen hebben we extra helpende handen nodig!

Activiteitenbegeleider

Caritasstraat 76, 9090 Melle

Op onze afdeling Meander verblijven mensen met licht verstandelijke beperking en psychische kwetsbaarheid. Als buddy bezorg jij patiënten een leuke middag: een gezellige wandeling, een koffie drinken in de cafetaria, een cultureel en/of ontspannend uitstapje, gezelschapsspelletjes spelen, liedjes zingen of muziek maken, ... Heb jij de X-factor waarnaar wij en onze patiënten op zoek zijn?

Psychiatrisch Centrum Caritas biedt psychiatrische behandeling en zorg aan kinderen (vanaf 6 jaar), jongeren, volwassenen en senioren. Maken ook deel uit van ons centrum: * Psychiatrisch Verzorgingstehuis De Wadi, een woon- en zorgomgeving waar mensen met een chronische problematiek terecht kunnen. * Het arbeidscentrum De Keiberg en het ontmoetingscentrum De Klik, die cliënten waarbij de psychiatrische behandeling werd afgerond, ondersteunen en (re-)activeren. PC Caritas werkt vanuit een christelijke mens- en maatschappijvisie.

Thema's

Begeleiding

Begeleiding

Gezondheid

Gezondheid

Hulpverlening

Hulpverlening

Mijn vestiging

PC Caritas

Caritasstraat 76, 9090 Melle

Medewerkers

Stefanie De Borle

Zorgmanager & coördinator vrijwilligerswerk

Klik om te tonen 092106936

Veerle De Graeve

Afdelingsverantwoordelijke JOVO

Klik om te tonen 09 210 68 80