Logo OC Katrinahof

OC Katrinahof

  • Linkeroever

Alle activiteiten

Soepie: soepkar van Katrinahof

Fromentinstraat 1, 2050 Antwerpen

SOEP!E is een zorgproject van KATR!NAHOF vzw. ? Wil jij het team van soepverleners versterken? ? Wil je graag nieuwe mensen ontmoeten? ? Ben je positief ingesteld en maak je graag plezier? ? Vind jij ook dat mensen met een beperking actief kunnen deelnemen aan het maatschappelijke leven? ? Steun jij ook de idee om verse, ambachtelijke soep te bereiden op een duurzame wijze?

Interesse in fotografie

Fromentinstraat, 2050 Linkeroever

Ik ben een man van 35 jaar. Ik ben in mijn vrije tijd graag bezig met fotografie en zoek iemand met wie ik deze passie kan delen. Eventueel kunnen we samen foto’s gaan maken, kunnen we foto’s en ideeën uitwisselen. Ik vind het ook fijn om nadien samen ‘een koffietje te gaan drinken’.

een begeleider bij het zwemmen

Fromentinstraat 1, 2050 Linkeroever

Ik ben een dame van 30 jaar. Ik wil graag gaan zwemmen, maar alleen lukt het me niet. Ik houd van de nabijheid van mensen, het motiveert me enorm om aan activiteiten deel te nemen.

Het Orthopedagogisch Centrum Katrinahof biedt ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking en het gezin. Dit gebeurt op alle levensdomeinen (wonen, werken, dagbesteding, schoolaanvullende activiteiten, ...).

Thema's

Begeleiding

Begeleiding

Communicatie

Communicatie

Horeca

Horeca

Hulpverlening

Hulpverlening

Sport en Spel

Sport en Spel

Handicap

Handicap

Mijn vestiging

OC Katrinahof

Fromentinstraat 1, 2050 Linkeroever

Medewerkers

Ineke Van Goeye

inclusiebegleider

Klik om te tonen 0490566789

Ilse De Loos

inclusiebegeleider

Klik om te tonen 0497218956