Logo Natuurpunt Limburg vzw

Natuurpunt Limburg vzw

  • HASSELT

Alle vacatures

Medewerker evenementen

Putvennestraat 112, 3500 HASSELT

Natuurpunt Limburg zoekt enthousiaste medewerkers om een handje te helpen bij evenementen.

Medewerker promotieteam

Putvennestraat 112, 3500 HASSELT

Je hebt een passie voor natuur, een vriendelijke, enthousiaste babbel en je overtuigt graag mensen. Natuurpunt Limburg zoekt enthousiaste natuurliefhebbers om de vereniging te promoten.

Sociale media en Communicatie

Putvennestraat 112, 3500 HASSELT

Je hebt passie voor natuur, een vlotte pen en je bent creatief en actief op sociale media? je hebt zin om onze vereniging zichtbaar te maken via sociale media, affiches, flyers? Je hebt een halve dag per week tijd om ons team te versterken?

Begeleiders kinderactiviteiten

Putvennestraat 112, 3500 HASSELT

Ligt de natuur je nauw aan het hart? Heb je af en toe een paar uur tijd? Ben je graag bezig met kinderen? Heb je drie keer "ja" geantwoord? Dan is Bezoekerscentrum Kiewit op zoek naar jou!

Balie- en onthaalmedewerker

Putvennestraat 112, 3500 HASSELT

Natuurpunt Limburg en het Bezoekerscentrum Kiewit zoeken enthousiaste vrijwilligers voor de permanentie van het Bezoekerscentrum Je verwelkomt de bezoekers met een warme glimlach Je informeert hen over het natuurgebied Kiewit, de activiteiten in en rond het bezoekerscentrum Je informeert hen over Natuurpunt Je verkoopt alles wat de winkel te bieden heeft Je bent 2 middagen per maand aanwezig

Baliemedewerker

Putvennestraat 112, 3500 HASSELT

Je bent een natuurliefhebber? Je kan je één of meer namiddagen vrijmaken per maand? Je popelt om ons te steunen? Dat kan! Op een toffe manier zelfs... Natuurpunt Limburg zoekt vrijwilligers om te helpen in het Bezoekerscentrum Kiewit. Een dag werken aan de balie loopt van 13 tot 17 of 18u. Je ontvangt de bezoekers, beantwoord hun vragen, verkoopt natuurgerelateerde producten.

Natuurpunt vzw is een natuurbehoudsvereniging die in Vlaanderen en Brussel actief is. De werking steunt op drie pijlers: natuureducatie, natuurbeheer en natuurstudie. Anno 2017 heeft Natuurpunt 23.000 hectare natuurgebied in beheer. Natuurpunt is met meer dan 107.000 leden (anno 2017) de grootste Vlaamse natuurvereniging. Natuurpunt Limburg zorgt voor Limburgse natuur. Dit doen we door het aankopen van gronden voor natuur, inrichten en beheren. Natuur terug aan de mensen geven door gebieden open te stellen, gidswandelingen en andere activiteiten te organiseren, kinderen te betrekken met beheerwerken via scholen gezinnen en jeugdbeweging.

Thema's

Educatie

Educatie

Natuur

Natuur

Mijn vestiging

Natuurpunt Limburg vzw

Putvennestraat 112, 3500 HASSELT

Medewerkers

Katleen Bollen

Medewerker bezoekerscentrum Kiewit

Klik om te tonen 011 24 60 23