Logo Laat je strikken voor de wereld

Laat je strikken voor de wereld

  • HASSELT

Alle vacatures

Begeleiden wijnproeven fairtradewijnen

3500 HASSELT

Als begeleider geef je uitleg over wijnproductie en wat het label fairtrade betekend. Vervolgens laat je de deelnemers verschillende wijnen proeven waarbij je de nodige duiding geeft over de smaak. Je mag rekenen op de nodige begeleiding van Laat je strikken, workshopbenodigdheden, een vrijwilligersvergoeding van 30 euro/workshop en terugbetaling van je vervoersonkosten.

Begeleiden bierproeven Limburgse bieren

kempische kaai 11, 3500 HASSELT

Als begeleider geef je uitleg over bierbrouwen en wat nu net deze Limburgse bieren zo speciaal maakt. Vervolgens laat je de deelnemers proeven en vertelt het uniek verhaal van elk bier. Zo laat je mensen kennismaken met bieren met een hart voor Limburg én de natuur. Geen bierspecialist maar wel interesse om er eentje te worden? Geef ons zeker een seintje en wij zorgen voor de nodige informatie.

Het project ‘Laat je strikken voor de wereld’ wil op een laagdrempelige, ludieke manier Noord-Zuidthema’s bij de brede Limburgse bevolking brengen. We bereikten in de afgelopen jaren maar duizenden Limburgers met allerhande workshops die verspreid over Limburg plaatsvonden. Dat Limburgers echte wereldburgers, hoeft niet meer bewezen te worden! Het concept is simpel: via een aantal toffe activiteiten proberen we groepen en verenigingen te sensibiliseren rond eerlijke handel, millenniumdoelstellingen, klimaatproblematiek, armoede in het Zuiden, mensenrechten, enz. De activiteiten die we aanbieden zijn divers: een kookworkshop, chocolade-, wijn- en bierproeven, een GPS-stadsspel en een creatieve kledingworkshop. Voor ieder wat wils dus!

Thema's

  • Begeleiding Begeleiding
  • Educatie Educatie
  • Internationaal Internationaal
  • Mensenrechten Mensenrechten

Mijn vestiging

Laat je strikken voor de wereld

kempische kaai 11, 3500 HASSELT

Medewerkers

Lisa Kuppens

Coördinator

Klik om te tonen 011 87 14 80