Logo LDC Het Wilgenhof

LDC Het Wilgenhof

  • Merelbeke

Alle activiteiten

Bediening sociaal restaurant

Poelstraat 37, 9820 Merelbeke

We zijn op zoek naar iemand die graag een handje wil helpen in ons sociaal restaurant D' Hoeve. De vrijwilliger helpt mee bij de bedieningen en het afruimen van de maaltijd . Steek jij graag de handen uit de mouwen, heb je een gezellige babbel of ben je zelf op zoek naar sociale contacten dan ben jij de persoon die we zoeken.

Taarten bakken

poelstraat 37, 9820 Merelbeke

We zijn op zoek naar mensen die graag taarten, cake,... bakken. Ben jij een bakker, lesgever patisserie op pensioen of heb je een passie voor taarten te bakken. Laat het ons weten.

Lokaal dienstencentrum “het Wilgenhof” is een ontmoetingsplaats voor iedereen uit de buurt. Wij spelen in op de nood aan sociaal contact, vorming, informatie en de vraag naar zinvolle, aangename vrijetijdsbesteding. Wij willen vooral een open huis zijn, waar iedereen welkom is, ongeacht leeftijd, sociale, ideologische, filosofische of culturele achtergrond. Mensen langer thuis laten wonen in hun vertrouwde omgeving is een van onze doelstellingen, daarom bieden wij ook ondersteuning aan mantelzorgers. Dit onder de vorm van ontmoetingsmomenten, vrijwilligersondersteuning en uiteraard ook praktische ondersteuning. De Minder Mobielen centrale, ons Sociaal Restaurant en het Clubhuis zijn daar de voorbeelden van.

Thema's

Educatie

Educatie

Gezondheid

Gezondheid

Horeca

Horeca

Sport & Spel

Sport & Spel

Senioren

Senioren

Mijn vestiging

LDC Het Wilgenhof

poelstraat 37, 9820 Merelbeke

Medewerkers

Nancy Schwing

programmamedewerker

Klik om te tonen 09/2107167