Logo KDV De Hartjes

KDV De Hartjes

  • tienen

Alle vacatures

klusjesman-vrouw

oude leuvensestraat 21, 3300 Tienen

Groepsopvang De Hartjes vzw is een door kind en gezin erkend opvanginitiatief met 71 opvangplaatsen. Wij bieden opvang aan de allerkleinsten tot aan de school instap. we staan open voor iedereen en willen een plaats zijn waar kinderen zich thuis voelen, warmte, rust, geborgenheid en veiligheid ervaren.

Ontmoetingsruimte KDVDeHartjes

oude leuvensestraat 21, 3300 Tienen

Onze spel- en ontmoetingsruimte is elke woensdag voormiddag geopend van 8u30 tot 11u30 met uitzondering van de schoolvakanties. Deze ruimte biedt een laagdrempelige vorm van kind en ouderactiviteiten. Zo moeten ouders zich niet inschrijven en is deelnemen gratis.

Kinderdagverblijf De Hartjes

oude leuvensestraat 21, 3300 Tienen

Groepsopvang De Hartjes organiseert dagelijks kinderopvang voor 0 tot 3jaar. We hebben 71 opvangplaatsen verspreid over 2 baby groepen, 3 kruiper groepen en 5 peutergroepen. Iedere leefgroep heeft een vaste kindbegeleidster.

Groepsopvang de Hartjes vzw is een door Kind en Gezin erkend opvanginitiatief met 71 opvangplaatsen. Wij bieden opvang aan de allerkleinsten tot aan de schoolinstap. De Hartjes wil kwaliteitsvolle kinderopvang bieden, waar elk kind zijn unieke zelf kan zijn, ook met specifieke zorgen of vanuit andere culturen en religies. Een team van professionelen en vrijwilligers stimuleert kinderen op maat van hun ontwikkeling door gedifferentieerd te werken met oog voor eenieders WEL-zijn. Kortom: werken met hart en ziel voor het kind. Openheid, communicatie, vertrouwen en vernieuwing zijn de belangrijke bouwstenen. Ouders zijn hierin voor ons de eerste partners.

Thema's

  • Kinderen Kinderen

Mijn vestiging

KDV De Hartjes

oude leuvensestraat 21, 3300 tienen

Medewerkers

Ina Vanrijkel

Verantwoordelijke

Klik om te tonen 016809660