Logo Jeugddienst Don Bosco

Jeugddienst Don Bosco

  • Heverlee

Alle vacatures

Speelpleincoach Raccoon

François Gaystraat 127, 1150 Sint-Pieters-Woluwe

Heb jij ervaring als hoofdanimator? Wil jij speelpleincoach worden van speelplein Raccoon? Kan jij je wekelijks een halve dag of enkele uren vrij maken na de paasvakantie en in de zomer van 6 juli tot 3 augustus (uitgezonderd zaterdagen en zondagvoormiddagen)?. Meer info: http://www.jeugddienstdonbosco.be/jeugddienst/vacatures/hallo-ik-ben-filine-en-ik-zoek-mijn-opvolg-st-er-m/v/x

Team Paco vrijwilligerswerk als animator in Afrika

Naamsesteenweg 37, 3001 Heverlee

Wist je dat er in Zambia, Zimbabwe en Malawi ook Don Boscospeelpleinen en jeugdcentra met vele kinderen zijn? Heb jij al wat ervaring in het jeugdwerk als animator en/of hoofdanimator dan ben jij de geschikte persoon om mee te gaan naar Zambia, Zimbabwe of Malawi. Sinds enkele jaren organiseren we op één van de lokale Don Boscowerkingen een animatorcursus.

Jeugddienst Don Bosco gelooft dat vrijwilligerswerk door en voor jongeren een krachtige hefboom is om hen te vormen tot weerbare, sociaal geëngageerde individuen. Het accent ligt op vorming en begeleiding, verantwoordelijkheid bieden aan jongeren, experimenteerruimte aanreiken binnen een veilige context, verbondenheid creëren en internationaal engagement mogelijk maken. Op deze wijze ondersteunt Jeugddienst Don Bosco de Don Boscospeelpleinen en vakantiewerkingen en gaat ze samenwerkingsverbanden aan met andere sectoren zoals onderwijs en bijzondere jeugdzorg. De pedagogische en spirituele visie van Don Bosco is de inspiratiebron.

Thema's

Begeleiding

Begeleiding

Denken

Denken

Communicatie

Communicatie

Organiseren

Organiseren

Internationaal

Internationaal

Religie

Religie

Jongeren

Jongeren

Kinderen

Kinderen

Vluchtelingen

Vluchtelingen

Mijn vestiging

Jeugddienst Don Bosco

Naamsesteenweg 37, 3001 Heverlee

Medewerkers

Lindsey Pinnock

stafmedewerker communicatie

Klik om te tonen 016 24 16 20

Fonny Grootjans

stafmedewerker internationaal

Klik om te tonen 016 24 16 20

Guido Stoop

Coordinator

Klik om te tonen 016 24 16 20