Logo Jazz en Muziek vzw

Jazz en Muziek vzw

  • Gent

Alle vacatures

Vrijwilliger Gent Jazz

Godshuizenlaan, 9000 GENT

Elk jaar wordt Gent Jazz Festival mogelijk gemaakt dankzij de hulp van honderden vrijwilligers. Het wereldrecord stoelen plaatsen breken, bezwete artiesten hun flesjes water overhandigen, de perfecte Duvel schenken zijn maar enkele van de vele skills die je op het festival perfectioneert. De anciens zullen het beamen: meehelpen op Gent Jazz Festival, dat is elke zomer thuiskomen.

Vrijwilliger Jazz Middelheim

Beukenlaan 12, 2020 ANTWERPEN

Honderden vrijwilligers zorgen er elk jaar voor dat Jazz Middelheim het gezelligste festival van Vlaanderen is. Als jij een onvergetelijke zomer wil beleven, hoef je niet verder te zoeken. Wij verwelkomen met open armen enthousiaste werkkrachten die al gauw beste vrienden worden. Backstage, VIP, catering, sfeerbeheer, … Voor elk vrijwilligersprofiel is er op Jazz Middelheim wat wils.

Vzw Jazz en Muziek, de organisatie achter festivals als Gent Jazz Festival en Jazz Middelheim, is op zoek naar naar een stagiair marketing en communicatie. Beide festivals brengen zowel internationaal gerenommeerde artiesten als jong aanstormend talent naar respectievelijk Gent en Antwerpen tijdens de zomermaanden. In 2018 vindt Gent Jazz Festival plaats van 29 juni t.e.m. 8 juli. Jazz Middelheim vindt plaats van 9 augustus t.e.m. 12 augustus.

Thema's

Organiseren

Organiseren

Cultuur

Cultuur

Horeca en Koken

Horeca en Koken

Muziek

Muziek

Mijn vestiging

Jazz en Muziek vzw

Sint-Jacobsnieuwstraat 50, 9000 Gent

Medewerkers

Debra Van den Bossche

Verantwoordelijke ticketing & vrijwilligerswerking

Klik om te tonen 09 324 45 30