Logo Homestars vzw

Homestars vzw

  • Kortessem

Alle vacatures

Opbouwers en afbrekers

Dusartplein, 3500 Hasselt

Voor het opbouwen van de 4de Street Pop-up Store te Hasselt, zoeken wij 10 opbouwers en afbrekers. Opbouw vrijdagavond 8/6 om 18.00 op het Dusartplein en afbreken zaterdagavond 9/6 om 17.00 op het dusartplein.

Vrijwilligers voor de Street pop-up Store vorm te geven en te helpen met het geven van een shopping experience aan alle minderbedeelden van Hasselt

Dusartplein, 3500 Hasselt

In groepjes van 3 krijg je een "stukje" van de street pop up store toegewezen. Samen met 2 andere vrijwilligers ontvang je de gedoneerde kleding, sorteert het uit en hangt of vouwt het op. Je maakt een kei leuke shop met de kleding en vanaf 13 uur in de middag komen dan de uitgenodigde kansarmen GRATIS shoppen. Het is de bedoeling dat we hen verwelkomen en hen helpen indien nodig.

Wij helpen Zuid-Afrikaanse daklozen en minderbedeelden met het transformeren van hun passie en talenten en begeleiden hen naar een zelfredzaam bestaan. In België organiseren wij jaarlijks evenementen om de brug te slaan tussen Noord en Zuid. De Street Pop-up Store is ons grootste jaarlijks evenement dat doorgaat in Hasselt en de vraag om hetzelfde evenement te organiseren in andere steden zit in de lift.

Thema's

Administratie

Administratie

Armoede

Armoede

Internationaal

Internationaal

Mijn vestiging

Homestars vzw

, 3720 Kortessem

Medewerkers

Demandt Gemma

vrijwilliger contactpersoon

Klik om te tonen 0498-361497