Logo Get a Live vzw

Get a Live vzw

  • BERLAAR

Alle vacatures

Quondam zoekt parkeerwachters

Hemelshoek 235, 2590 BERLAAR

Voor ons middeleeuws evenement Quondam op zaterdag 19 en zondag 20 mei 2018 zijn wij nog op zoek naar parkeerwachters die zorgen voor correct parkeren en vlotte doorstroom van voertuigen.Mensen tussen 16 en .... jaar die willen werken in een aangename familiale sfeer zijn meer dan welkom!

Quondam zoekt barpersoneel

Hemelshoek 235, 2590 BERLAAR

Voor ons middeleeuws evenement Quondam op zaterdag 19 en zondag 20 mei 2018 zijn wij nog op zoek naar mensen die mee zorg dragen voor de verkoop van dranken. Iedereen tussen 16 en .... jaar die willen werken in een aangename familiale sfeer zijn meer dan welkom!

Quondam zoekt animatoren

Hemelshoek 235, 2590 BERLAAR

Voor ons middeleeuws evenement Quondam op zaterdag 19 en zondag 20 mei 2018 zijn wij nog op zoek naar animatoren die zorgen voor een vlot en veilig verloop van de middeleeuwse activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Mensen tussen 16 en .... jaar die willen werken in een aangename familiale sfeer zijn meer dan welkom!

Get a Live organiseerd elk jaar een middeleeuws spektakel op de velden rond ‘t Hooghuys in Berlaar. Dit evenement is toegankelijk voor publiek en heeft als opzet de bezoekers onder te dompelen in de middeleeuwen. Zo kan men zien hoe de mensen in die tijd leefden, zelf lucetten, boogschieten of andere toffe activiteiten doen. Er is een veldslag, ridders te paard, kortom, een belevenis voor jong en oud.

Thema's

Begeleiding

Begeleiding

Educatie

Educatie

Horeca

Horeca

Internationaal

Internationaal

Jongeren

Jongeren

Kinderen

Kinderen

Multicultureel

Multicultureel

Mijn vestiging

Get a Live vzw

Hemelshoek 235, 2590 BERLAAR

Medewerkers

Suzanne Struver

Organisatie en vrijwilligerswerking

Klik om te tonen 0479667708