Logo Gekkoo vzw

Gekkoo vzw

  • Antwerpen

Alle vacatures

Middagverantwoordelijke Gekkoo

Limburgstraat 49-53, 2020 ANTWERPEN

Je leidt de Woensdagbende in goede banen tussen eind-uur van de school en de start van de activiteiten (14u). Je zorgt ervoor dat alle kinderen leuk onthaald worden. Je leidt de middagpauze in goede banen en zorgt dat alle kinderen hun lunchpakket opeten. Nadien begeleid je het vrij spelmoment op een speelse, enthousiaste manier. Om 13u30 brief je de hoofdanimator van de Woensdagbende.

Vrijwilliger Gekkoo Spelbus

Limburgstraat 49-53, 2020 ANTWERPEN

Je werkt als medewerker van de Spelbus waar je verantwoordelijk bent voor: orde en netheid van de Spelbus, uitlenen van speelgoed en informatie bieden over het Huis van het Kind. Je werkt samen in een team van Spelbus-medewerkers en –vrijwilligers en wordt ondersteund door onze vaste medewerker. Je bent minstens 18 jaar oud, hebt ervaring met werken in teamverband en in de sociale sector.

Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Tijdens de vakantie gaan kinderen op themakampen in binnen- en buitenland en kunnen ze zich uitleven op onze speelpleinen in verschillende Antwerpse wijken. Het hele jaar door rijden we rond met de Spelbus vol speelgoed dat kinderen kunnen uitlenen. En op woensdagnamiddag kunnen kinderen zich na schooltijd uitleven en leuke activiteiten doen bij de Woensdagbende. In onze twee jeugdverblijfcentra kunnen (school)groepen een fantastische tijd beleven. Om al deze projecten te realiseren, kan Gekkoo rekenen op een ploeg van 600 enthousiaste vrijwilligers en 15 professionele medewerkers.

Thema's

  • Sport en Spel Sport en Spel
  • Jongeren Jongeren

Mijn vestiging

Gekkoo vzw

Limburgstraat 49, 2020 Antwerpen

Medewerkers

Birgit Ginckels

Stafmedewerker vrijwilligers

Klik om te tonen 032336490

Koen Huybrechts

Stafmedewerker Spelbus & Speelpleinen

Klik om te tonen 033692655