Logo Domo afdeling Aalst

Domo afdeling Aalst

  • Aalst

Alle vacatures

Vriend aan huis bij gezinnen

Diegemstraat 37, 1930 Nossegem

Domo Zaventem is op zoek naar vrijwilligers die kwetsbare gezinnen met jonge kinderen willen ondersteunen. Het gaat om gezinnen die in Zaventem wonen. In deze gezinnen met jonge kinderen is de draaglast vaak niet in evenwicht met de draagkracht. Sommige ouders hebben het in bepaalde levensfases zo zwaar dat ze hun kinderen niet de nodige geborgenheid en structuur kunnen bieden.

Gezinsondersteuners gezocht

Grote Markt 3, 9300 Aalst

Domo is een organisatie die opvoedingsondersteuning biedt aan gezinnen met kinderen tot 12 jaar, die het tijdelijk moeilijk hebben en daardoor kwetsbaar zijn. Onze vrijwilligers gaan als 'vriend aan huis' regelmatig langs bij een gezin, voor een babbel, een advies, een uitstap of wat extra ondersteuning.

Domo is een organisatie die ondersteuning biedt aan gezinnen met kinderen tot 12 jaar, die het tijdelijk moeilijk hebben en daardoor kwetsbaar zijn. Onze vrijwilligers gaan als 'vriend aan huis' regelmatig langs bij een gezin, voor een babbel, een advies, een uitstap of wat extra ondersteuning voor de ouders en de kinderen.

Thema's

  • Begeleiding Begeleiding
  • Armoede Armoede
  • Kinderen Kinderen
  • Multicultureel Multicultureel

Mijn vestiging

Domo afdeling Aalst

Grote Markt 3, 9300 Aalst

Medewerkers

Caroline Werlingshoff

Coördinator afdeling Aalst

Klik om te tonen 0492 063111

Caroline Werlingshoff

Coördinator afdeling Aalst

Caroline Werlingshoff

Coördinator afdeling Aalst

Paula Vanmolecot

Vrijwilliger Domo Zaventem

Klik om te tonen 0494642945