Logo De Vijver vzw-De Zonnebloemen

De Vijver vzw-De Zonnebloemen

  • Deurne

Alle vacatures

Devijvervzw-afd DeZonnebloemen

Kerkeveldlaan 6, 2100 Deurne

Elke dinsdag gaan we zwemmen met een twintigtal cliënten en drie begeleiders in het Plantin Moretus zwembad te Borgerhout. Voor deze activiteit zijn we op zoek naar vrijwilligers die onze cliënten willen bijstaan in het aanleren en oefenen van hun zwemtechnieken. Vrijwilligers die graag met mensen werken en bovendien beschikken over de nodige zwemskills, zijn zeer welkom in ons begeleidersteam.

De Vijvervzw-De Zonnebloemen

Kerkeveldlaan 6, 2100 Deurne

Wij zoeken vrijwilligers die graag mee met onze cliënten en begeleiding willen gaan zwemmen. Wij organiseren wekelijks een zwemactiviteit in het plaatselijk zwembad; elke maand gaan wij met onze rolstoelgebruikers zwemmen in een aangepast, verwarmd zwembad. Ook voor deze activiteit zoeken wij extra handen.

Dagcentrum De Zonnebloemen

Kerkeveldlaan 6, 2100 Deurne

Hou je van creatieve technieken en eigen vormgeving? Werk je graag met allerlei materialen en wil je deze interesse en vaardigheden delen met volwassenen met een verstandelijke beperking? Wij zijn op zoek naar mensen die ons hout -en textielatelier willen ondersteunen of willen meewerken aan ons creaproject.

Dagcentrum De Zonnebloemen organiseert dagactiviteiten voor volwassenen met een verstandelijke beperking. De cliënten werken in verschillende groepen met een begeleidingsteam. Er zijn vijf arbeidsgerichte activiteitengroepen : een tuinatelier, textielatelier, houtatelier, soepatelier en bakkerij. Er zijn nog drie activiteitengroepen waar huiselijke en niet-arbeidsgerichte activiteiten aangeboden worden. Naast deze basisgroepen zijn er ook keuzeprojecten zoals sportactiviteiten, wandelen, snoezelen...

Thema's

  • Begeleiding Begeleiding
  • Handicap Handicap

Mijn vestiging

De Vijver vzw-De Zonnebloemen

Kerkeveldlaan 6, 2100 Deurne

Medewerkers

Gerd De Belder

verantwoordelijke vrijwilligerswerking

Klik om te tonen 03/3609800