Logo DINAMO

DINAMO

  • Turnhout

Alle vacatures

crea-lesgever duurzaamheid

Warandestraat 42, 2300 Turnhout

We zoeken een creatieve lesgever met een hart voor duurzaamheid om een workshop te geven. Je maakt van waardeloos materiaal een leuk hebbeding en leert dit graag aan anderen aan.

Lesgever Engels niveau 4 en 5

Warandestraat 42, 2300 TURNHOUT

DINAMO organiseert verschillende taalcursussen en conversatiegroepen voor volwassenen. Voor de cursus Engels niveau 4 en niveau 5 zijn we op zoek naar een begeleider. Je begeleidt wekelijks op een vast moment een groepje mensen bij het inoefenen en uitbreiden van theoretische kennis. Dit kan door het aansnijden van verschillende thema's zoals cultuur en actualiteit.

verzorgen koffiepauze

Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Tijdens de koffiepauze schenk je koffie, thee of iets fris aan mensen die bij DINAMO les volgen of deelnemen aan een workshop. Zo draag je bij aan een hartelijke sfeer. DINAMO organiseert vorming voor volwassenen overdag en op maandagavond. Bijzonder is dat àlle activiteiten, workshops en uitstappen begeleid worden door vrijwillige lesgevers en deskundigen. http://dinamo.warande.be

lesgever creatieve workshop

Warandestraat 42, 2300 Turnhout

DINAMO is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met creatieve vingers. Concreet zoeken we mensen die iets leuks, moois, handigs ... kunnen maken en het anderen kunnen aanleren tijdens een workshop van 2 - 3 uur (eventueel in meerdere workshopdagen). De activiteit kan gaan van geometrische kaarsen maken, 'hand lettering' kaarten ontwerpen tot het recycleren van je Petflessen naar een schaal.

DINAMO zet mensen in beweging en zorgt daarmee voor sociale verbinding. DINAMO biedt niet enkel inhouden aan die inspelen op maatschappelijke signalen, maar ook initiatieven om de samenleving werkelijk mee vorm te geven. DINAMO biedt mensen een plek aan om elkaar te ontmoete, zo dragen we bij aan een warme en solidaire gemeenschap. De activiteiten die we organiseren stimuleren het ontstaan van sociale netwerken en vriendschapsbanden voor het leven. Iedereen is welkom bij DINAMO maar voor sommigen is de drempel toch te hoog. Met de projecten Knipoog, Omgaan met je buren en Avonduren proberen we ook mensen met een licht-mentale handicap, allochtonen en mensen die overdag geen vrije tijd hebben te laten kennismaken met ons aanbod.

Thema's

Administratie

Administratie

Handig

Handig

Organiseren

Organiseren

Cultuur

Cultuur

Educatie

Educatie

Horeca

Horeca

Muziek

Muziek

Natuur

Natuur

Sport en Spel

Sport en Spel

Handicap

Handicap

Multicultureel

Multicultureel

Senioren

Senioren

Mijn vestiging

DINAMO

Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Medewerkers

Peter Van Litsenborg

administratief coördinator

Klik om te tonen 014 47 21 63

Bieke Suykerbuyk

algemeen coördinator

Klik om te tonen 014 47 21 60

Jolien Smits

programmaverantwoordelijke Kunst & Creativiteit

Klik om te tonen 014 47 21 61

Lotte Sommen

Programmaverantwoordelijke Talen en Culturele Diversiteit

Klik om te tonen 014472162