Logo CM Oppas aan huis Brugge

CM Oppas aan huis Brugge

  • Brugge

Alle vacatures

Wandelen met de rolwagen

Zeedijk x, 8300 Knokke-Heist

Een kranige Franstalige dame uit Knokke kreeg heel graag op woensdagnamiddag het bezoek van een vrijwilliger om samen met haar te gaan wandelen. Mevr. zit in een rolstoel. Zij begrijpt wat Nederlands, maar ze spreekt het moeilijk. Een andere dag dan de woensdag is bespreekbaar.

Samen met een man met een mentale beperking naar het voetbal gaan kijken op zaterdagnamiddag in Brugge.

Oude Burg 27, 8000 BRUGGE

CM-Oppas aan huis zoekt een vrijwilliger die op zaterdagnamiddag van 14u tot 17u Guido kan begeleiden om samen met de bus naar het voetbal te gaan kijken. Guido is een man van 60 jaar maar met een mentale leeftijd van een 12-jarige. Hij is heel aangenaam in de omgang, maar moet constant in de gaten gehouden worden.

Wandelen en rummikub spelen in Dudzele op donderdagnamiddag.

Oude Burg 27, 8000 BRUGGE

CM-Oppas aan huis zoekt een enthousiaste vrijwilliger die goed overweg kan met een rolwagen en op donderdagnamiddag 2 uurtjes kan langs gaan bij Cecile in Dudzele. Cecile zit in een rolwagen en geraakt alleen niet meer buiten. Ze wil graag iemand die met haar kan gaan wandelen en daarna ook Rummikub met haar wil spelen.

Zorgzaam aanwezig zijn op zondagmiddag in Dudzele

Oude Burg 27, 8000 Brugge

Heb je een hart voor ouderen en heb je wat tijd vrij in het weekend? Ja? Dan ben jij de nieuwe vrijwilliger die wij zoeken! CM-Oppas aan huis zoekt een vrijwilliger die op zondag een zorgbehoevende man zorgzaam kan helpen. Er wordt gevraagd om hem te helpen tijdens zijn middageten, wat gezelschap te houden en te begeleiden naar het toilet.

Sociaal contact tijdens het weekend met psychisch kwetsbare personen

Oude Burg 27, 8000 Brugge

Sta jij open voor psychisch kwetsbare personen? Heb jij tijd en zin om af en toe eens bij hen langs te gaan, vooral tijdens het weekend? CM-Oppas aan huis krijgt regelmatig vragen naar gezelschap, een babbel en/of om bij mooi weer eens samen naar buiten te gaan.

Enthousiaste vrijwilligers voor oppas bij kinderen met een beperking

Oude Burg 27, 8000 Brugge

Heb jij feeling met kinderen met een beperking? Zie jij het zitten om af en toe wat bij hen op te passen zodat de ouders eens samen een avondje weg kunnen? Ja? Dan ben jij de vrijwilliger die wij zoeken!

Wandelen met zorgbehoevende ouderen in Knokke-Heist en Blankenberge

Oude Burg 27, 8000 Brugge

Ga jij graag wandelen? Heb je ook een hart voor ouderen? Ja? Dan ben jij de nieuwe vrijwilliger die wij zoeken! CM-Oppas aan huis krijgt heel regelmatig vragen om met zorgbehoevende ouderen te gaan wandelen aan de kust. De cliëntsituaties zijn heel verschillend. Wij zoeken nieuwe vrijwilligers om deze mensen ook te laten genieten van de buitenlucht.

Nachtoppas in Brugge en omgeving

Oude Burg 27, 8000 Brugge

Heb jij een hart voor ouderen en hulpbehoevende personen? Zie jij het zitten om op regelmatige basis een nachtoppas te doen zodat mensen langer thuis kunnen blijven wonen? CM-Oppas aan huis krijgt heel wat vragen naar nachtoppas in Brugge en omgeving. Er is een slaapplaats voor jou voorzien. Afhankelijk van de vraag, sta je enkele keren per nacht op om de persoon in en uit bed te helpen.

Thuisoppas bij chronisch zieken, personen met een beperking en zorgbehoevende ouderen.

Thema's

Communicatie

Communicatie

Handicap

Handicap

Jongeren

Jongeren

Kinderen

Kinderen

Senioren

Senioren

Mijn vestiging

CM Oppas aan huis Brugge

Oude Burg 27, 8000 Brugge

Medewerkers

Jannick Desmedt

Verantwoordelijke

Klik om te tonen 050249200