Logo CM Oppas aan huis Brugge

CM Oppas aan huis Brugge

  • Brugge

Alle vacatures

Oppas voor Maxim

8300 Knokke

Maxim is een heel sociale jongen van 12 jaar met een meervoudige beperking. Hij spreekt eerder Frans, maar hij begrijpt ook wat Nederlands. Hij durft eens een woedebui hebben, maar daarnaast is hij heel lief. Tijdens de oppas is het de bedoeling dat je toezicht houdt, speelt en wandelt (met rolstoel) met Maxim en dat je ook zijn maaltijd opwarmt en hem helpt bij het eten.

Wandelen met de rolwagen

Zeedijk x, 8300 Knokke-Heist

Een kranige Franstalige dame uit Knokke kreeg heel graag op woensdagnamiddag het bezoek van een vrijwilliger om samen met haar te gaan wandelen. Mevr. zit in een rolstoel. Zij begrijpt wat Nederlands, maar ze spreekt het moeilijk. Een andere dag dan de woensdag is bespreekbaar.

Samen met een man met een mentale beperking naar het voetbal gaan kijken op zaterdagnamiddag in Brugge.

Oude Burg 27, 8000 BRUGGE

CM-Oppas aan huis zoekt een vrijwilliger die op zaterdagnamiddag van 14u tot 17u Guido kan begeleiden om samen met de bus naar het voetbal te gaan kijken. Guido is een man van 60 jaar maar met een mentale leeftijd van een 12-jarige. Hij is heel aangenaam in de omgang, maar moet constant in de gaten gehouden worden.

Wandelen en rummikub spelen in Dudzele op donderdagnamiddag.

Oude Burg 27, 8000 BRUGGE

CM-Oppas aan huis zoekt een enthousiaste vrijwilliger die goed overweg kan met een rolwagen en op donderdagnamiddag 2 uurtjes kan langs gaan bij Cecile in Dudzele. Cecile zit in een rolwagen en geraakt alleen niet meer buiten. Ze wil graag iemand die met haar kan gaan wandelen en daarna ook Rummikub met haar wil spelen.

Thuisoppas bij chronisch zieken, personen met een beperking en zorgbehoevende ouderen.

Thema's

  • Communicatie Communicatie
  • Handicap Handicap
  • Jongeren Jongeren
  • Kinderen Kinderen
  • Senioren Senioren

Mijn vestiging

CM Oppas aan huis Brugge

Oude Burg 27, 8000 Brugge

Medewerkers

Jannick Desmedt

Verantwoordelijke

Klik om te tonen 050249200

Valérie Despiegelaere

coördinator

Klik om te tonen 050/24 92 00