Logo Bibliotheek Schilde

Bibliotheek Schilde

  • Schilde

Alle vacatures

helpende hand in de bibliotheek op woensdag

Brassschaatsebaan 30, 2970 Schilde

Je zet de binnengekomen materialen terug op hun plaats. Je werkt zelfstandig en zorgt ervoor dat de bibliotheek ordelijk blijft. Je help leners bij hun praktische en inhoudelijke vragen. Je kan vlot met onze catalogus overweg. We zoeken iemand voor woensdagvoormiddag of woensdagnamiddag.

Bib-aan-huis-medewerker

Brassschaatsebaan 30, 2970 Schilde

Na een eerste kennismaking met de klant, bezorg je hem op regelmatige basis een pakket boeken/dvd's/... Je bent op de hoogte van zijn interesses en houdt hier rekening mee bij de keuze van de materialen die je mee brengt. Je zorgt voor het tijdig terugbrengen of verlengen van de materialen. Goede sociale vaardigheden zijn zeer belangrijk.

helpende hand in de bibliotheek op zat of ma

Brassschaatsebaan 30, 2970 Schilde

Je zet de binnengekomen materialen terug op hun plaats. Je werkt zelfstandig en zorgt ervoor dat de bibliotheek ordelijk blijft. Je help leners bij hun praktische en inhoudelijke vragen. Je kan vlot met onze catalogus overweg. We zoeken iemand voor zaterdagnamiddag of maandagvoormiddag.

Creatieve handwerker

Brassschaatsebaan 30, 2970 Schilde

Elke laatste dinsdag van de maand komen we met een groepje enthousiastelingen samen in de bib om te handwerken. Er wordt telkens een project aangeboden, maar deelnemers mogen ook hun eigen handwerkproject meebrengen. Als vrijwilliger heb je ervaring met handwerk en ondersteun je anderen. Je voorziet maandelijks een ander project.

Groene vingers voor de zadenbib

Brassschaatsebaan 30, 2970 Schilde

De zadenbib is een collectie zaden die geschonken is door leners en die je gratis mag meenemen. De bedoeling is wel dat je dan zelf ook probeert zaden te oogsten en te schenken. Als vrijwilliger voor de zadenbib maak je de geschonken zaden schoon. Je vult online de catalogus aan. je verdeelt de zaden in zakjes. Enige plantenkennis is een pluspunt.

De bibliotheek is een plaats waar je terecht kan voor ontspanning, studie, informatie. We zetten in op ontmoeten en toegankelijkheid voor iedereen.

Thema's

Begeleiding

Begeleiding

Cultuur

Cultuur

Educatie

Educatie

Mijn vestiging

Bibliotheek Schilde

Brasschaatsebaan 30, 2970 Schilde

Medewerkers

Greet Pelckmans

bibliotheekmedewerker

Klik om te tonen 033801617

Martine Noblesse

waarnemend diensthoofd bibliotheek

Klik om te tonen 033801601