Logo Bezoekerscentrum Hageven

Bezoekerscentrum Hageven

  • Neerpelt

Alle activiteiten

Vrijwilliger Jeugdwerker JNN

Tussenstraat 10, 3910 NEERPELT

We zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger om ons jeugdteam te leiden en dit liefst maandelijks. Deze activiteiten variëren van beheerwerken tot knutselwerkjes. Wie ben je: - Je organiseert 1 maal per maand een activiteit - Je bent goed met kinderen van 6 tot 16 jaar - Je hebt affiniteit met natuureducatie - Je bent spontaan en creatief

Waterpeiling

Tussenstraat 10, 3910 NEERPELT

In het kader van monitoring wordt het grondwaterpeil sinds 1992 op 32 punten opgevolgd in het Hageven. We zijn op zoek naar 2 enthousiaste vrijwilligers om ons team bij Natuurpunt Neerpelt te versterken en dit 2 keer per maand! Want de peilingen en opnamen van waterstanden in het Hageven gebeuren om de veertien dagen, telkens rond de 14e en 28e dag van de maand.

Cafetariamedewerker Hageven

Tussenstraat 10, 3910 NEERPELT

We zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger om ons team te versterken, op woensdag, zaterdag en/of zondagnamiddagen, minimaal 1x/maand. Je geeft info over het gebied en onze acties aan de wandelaars. Je verkoopt drank en spulletjes uit ons winkeltje. Je werkt met de kassa, afwasmachine & koffiemachine. Je vult frigo's aan en houdt alles netjes. Je onthaalt de bezoekers met een glimlach!

Bezoekerscentrum Hageven is een natuureducatief centrum & herbergt 2 verenigingen: Natuurpunt Neerpelt en vzw De Wulp. Samen beschikken ze over een 50 tal vrijwilligers die zich inzetten in de cafetaria en op het terrein, telkens met de zorg voor natuur voorop.

Thema's

Begeleiding

Begeleiding

Organiseren

Organiseren

Dieren

Dieren

Educatie

Educatie

Gezondheid

Gezondheid

Horeca

Horeca

Natuur

Natuur

Handicap

Handicap

Jongeren

Jongeren

Kinderen

Kinderen

Mijn vestiging

Bezoekerscentrum Hageven

Tussenstraat 10, 3910 Neerpelt

Medewerkers

Evelyn Abeck

Coördinator

Klik om te tonen 011802677