Logo Auxilia provincie A

Auxilia provincie A

  • Essen

Alle vacatures

Nederlands oefenen

2530 Boechout

De beleefde en vriendelijke zeventienjarige Afghaan heeft in zijn eigen land en in zijn eigen taal niet leren lezen en schrijven. Ondertussen is hij al ongeveer 2 jaar in België en heeft hij al enkele scholen bezocht, waardoor het begrijpen van het Nederlands wel gaat, maar lezen en schrijven zijn heel moeilijk. Hij volgt een opleiding lassen in deeltijds onderwijs.

Hulp bij schoolwerk

2300 Turnhout

Een uur per week begeleiding geven thuis bij een jongen uit het tweede jaar kantoor en verkoop. Hij woont en gaat naar school in Turnhout, maar woont nog niet lang in Belgie! Omwille van een sensorische beperking gaat het studeren moeilijker. Dit schooljaar is er echt nood aan iemand die hem weer moed geeft dat het gaat lukken.

Huiswerkbegeleiding thuis

2310 Rijkevorsel

Een meisje uit het vierde leerjaar helpen met schoolwerk: agenda nakijken, huiswerk begeleiden, iets toelichten, aanmoedigen,...

Auxilia vzw is een organisatie van vrijwillige lesgevers. We staan klaar voor kinderen, jongeren en volwassenen die extra hulp zoeken om iets te leren en die te maken hebben met kansarmoede.

Thema's

Begeleiding

Begeleiding

Armoede

Armoede

Educatie

Educatie

Jongeren

Jongeren

Kinderen

Kinderen

Mijn vestiging

Auxilia provincie A

, 2910 Essen

Medewerkers

Hilde LAMBEIR

regio-assistent

Klik om te tonen +32476385461