Logo Auxilia Antwerpen Noord

Auxilia Antwerpen Noord

  • Ekeren

Alle vacatures

Huiswerkbegeleiding in een instelling

2950 KAPELLEN

Een uur per week een kind individueel helpen met huiswerk. Het gaat hier over kinderen van lagereschoolleeftijd die verblijven in een voorziening voor jeugdhulpverlening. Gezien de groepsgrootte en de vele zorgtaken is er te beperkt tijd voor individuele huiswerkbegeleiding. Toch is het juist voor deze kwetsbare doelgroep extra belangrijk om aandacht te besteden aan het schoollopen.

Thuis met schoolwerk helpen

2950 Kapellen

Elke week een bezoek brengen aan een leerling van het vierde leerjaar. De school zegt dat het goed zou zijn dat er thuis regelmatig iemand komt om te begeleiden bij: agenda nakijken, huiswerk maken, iets extra inoefenen,...

Thuis helpen met schoolwerk

2910 Essen

Een meisje uit het vierde leerjaar dat nood heeft aan duidelijkheid en structuur, thuis een uur per week begeleiden bij: agenda opvolgen, huiswerk, opdrachten plannen...

Leren lezen en schrijven

2960 Brecht

Jongvolwassenen die buitengewoon onderwijs hebben gevolgd, maar daar nu net te oud voor geworden zijn, zitten soms thuis en zouden graag nog wat verder leren. De ouders zoeken dan naar iemand die een uurtje per week een schoolse activiteit komt doen, met als doel de gekende vaardigheden te onderhouden of zelfs nog te verbeteren.

Huiswerkbegeleiding

2030 Berendrecht

Een kind uit de lagere school thuis begeleiden bij huiswerk, een uur per week. Er zijn in het district Berendrecht verschillende kinderen waarvan de school denkt dat het goed zou zijn als er iemand regelmatig thuis komt, omdat het voor de ouders moeilijk is om hun kinderen goed te begeleiden. De ouders zijn dankbaar dat er iemand wil helpen!

Helpen met schoolwerk

2170 Merksem

Een jongen uit het derde leerjaar een uurtje per week bij hem thuis begeleiden. Het is voor de ouders erg moeilijk hem met zijn huiswerk en lessen te helpen. Ook het lezen en schrijven vragen nog veel oefening wat de ouders maar moeilijk kunnen bieden.

Auxilia vzw is een organisatie van vrijwillige lesgevers. We staan klaar voor kinderen, jongeren en volwassenen die extra hulp zoeken om iets te leren en die nergens anders terechtkunnen.

Thema's

  • Armoede Armoede
  • Educatie Educatie
  • Jongeren Jongeren
  • Kinderen Kinderen

Mijn vestiging

Auxilia Antwerpen Noord

Kapelsesteenweg 185, 2180 Ekeren

Medewerkers

Kristel Bosmans

regio-coördinator

Klik om te tonen 0496-895494