Logo Activak vzw

Activak vzw

  • Merksem

Alle vacatures

Lesgevers Frans gezocht

Bredabaan 39, 2170 Merksem

Activak is nog op zoek naar taalleerkrachten Frans die één of meerdere weken mee willen op taalkampen in de zomer van 2018. Je wordt verwacht om per dag drie lesuren te geven aan kinderen tussen 9 en 15 jaar. Verder neem je actief deel aan de activiteiten van onze animatoren en verblijf je op de kamplocatie.

Voetbalinstructeurs gezocht

Bredabaan 39, 2170 Merksem

Activak vzw is op zoek naar enthousiaste voetbalinstructoren die gedurende de zomervakantie één van onze voetbalkampen willen voorbereiden en begeleiden. Als voetbalinstructor geef je voetbaltraining aan de deelnemers. Deze voetbaltrainingen bereid je op voorhand voor. Verder ben je mee animator op het kamp. Activak vzw biedt ondersteuning bij de voorbereiding en het kamp zelf.

Lesgevers zwemmen gezocht

Bredabaan 39, 2170 Merksem

Kidskriebels vzw is op zoek naar enthousiaste zweminstructeurs die gedurende de zomervakantie één van onze zwemkampen wilt begeleiden. Kidskriebels vzw biedt ondersteuning bij de voorbereiding en het kamp zelf. Profiel: Je hebt ervaring met het geven van zwemlessen Ervaring in het jeugdwerk is een pluspunt Je bent in het bezit van een bewijs van goed gedrag en zeden (type 2)

Dringend kookploegen gezocht

Bredabaan, 39 Bredabaan, 2170 Merksem

Wij zoeken voor de komende zomer enthousiaste kookploegen die graag dé week van hun leven willen beleven op één of meer van onze vakanties. Jaarlijks gaan er duizenden kindjes mee op onze binnenlandse vakanties. Deze mondjes dienen gevoed te worden, en daarvoor zoeken we dus kookploegen.

Animatoren gezocht

Bredabaan 39, 2170 Merksem

Activak vzw heeft in de zomermaanden veel en goede animatoren nodig die één of meerdere weken mee op kamp willen gaan. Ben je dus nog een weekje vrij in juli of augustus, ontmoet je graag nieuwe mensen en vind je het geweldig om met kinderen om te gaan? Stuur dan snel een mailtje naar animatoren@activak.be!

Activak vzw is een landelijk erkende jeugdorganisatie die in de eerste plaats binnenlandse en buitenlandse jeugdvakanties voor jongeren van 3 tot 17 jaar organiseert. Verder organiseert Activak vzw ook speelkriebels, speelpleinen en schoolprojecten. De missie van Activak vzw is een zinvolle vrijetijdsbesteding te bieden aan jongeren en kinderen, een doorgedreven themawerking uit te bouwen, een ontmoetingsplaats te bieden, kinderen en jongeren te stimuleren en bij te staan in het opnemen van verantwoordelijkheid en hen te betrekken via inspraak. Kortom: onvergetelijke momenten te bezorgen aan iedereen!

Thema's

  • Dieren Dieren
  • Educatie Educatie
  • Sport en Spel Sport en Spel
  • Jongeren Jongeren
  • Kinderen Kinderen
  • Senioren Senioren

Mijn vestiging

Activak vzw

Bredabaan 39, 2170 Merksem

Medewerkers

Nick Gryp

Verantwoordelijke animatoren & kookploegen

Klik om te tonen 035699842

Tom Baert

Beleidsmedewerker

Klik om te tonen 0491240249