Logo Familiezorg West-Vlaanderen vzw

Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  • Brugge

Alle vacatures

Vrijwilliger gezocht in de regio Kanegem

8700 Aarsele

De ouders van een kind met een licht fysieke beperking (lagere schoolleeftijd) zijn op zoek naar ondersteuning door een vrijwilliger op maandag-, woensdag- en vrijdagnamiddag (van 16 tot 17.30 uur). Uw opdracht als vrijwilliger: samen met het kindje van school naar huis stappen en thuis toezicht houden, samen spelen… tot de ouders thuis zijn.

vrijwilliger gezocht in de regio Waregem

8790 WAREGEM

Een jonge zestiger in de regio Waregem vraagt in het weekend ondersteuning door een vrijwilliger. Mijnheer is omwille van een halfzijdige verlamming rolstoelgebonden en woont zelfstandig thuis. Als vrijwilliger houdt u mijnheer gezelschap en neemt u kleine zorgtaken op (bv. boterhammen smeren, drank inschenken, tafel afruimen na de maaltijd…) De zorg wordt gevraagd op zaterdag.

Gezelschap bij bejaarde heer

8340 DAMME

Een hoogbejaarde heer met chronische aandoening, in de regio Damme, is op zoek naar een vrijwilliger op zaterdag- en/of zondagvoormiddag (voor een periode van 2 uur). U bent zorgend aanwezig en helpt mijnheer bij de maaltijd. U maakt het verschil, want dankzij uw vrijwillige inzet wordt de familie even afgelost in haar zorg.

Gezelschap bij bejaarde heer

8800 ROESELARE

Een alleenwonende hoogbejaarde heer in de regio Roeselare, is op zoek naar gezelschap op avonden, tussen 18 en 19uur. U houdt mijnheer even gezelschap, en zorgt zo voor sociaal contact en afwisseling tijdens de lange avonduren. U maakt het verschil, want dankzij uw vrijwillige inzet voelt mijnheer zich minder eenzaam tijdens de avonduren.

Gezelschap- dame met dementie

8840 staden

Een alleenwonende oudere mevrouw met dementie, in de regio Staden, zoekt een vrijwilliger die regelmatig oppas kan bieden. De momenten zijn onderling te bespreken. Als vrijwilliger bent u zorgend aanwezig en zorgt u mee voor een veilige thuisomgeving voor mevrouw. U maakt het verschil, want dankzij uw vrijwillige inzet kan mevrouw thuis blijven wonen.

Gezelschap bij oudere dame

8940 Geluwe

Een alleenwonende oudere dame in de regio Wervik is op zoek naar vrijwilligers die dagelijks in de namiddag even kunnen langskomen. Mevrouw is rolstoelgebonden. U houdt mevrouw gezelschap en neemt kleine zorgtaken op (bv. iets te drinken aanbieden). U maakt het verschil, want dankzij uw vrijwillige inzet kan mevrouw zelfstandig thuis blijven wonen.

Rolstoelwandelingen

8900 Brielen

Een jonggepensioneerde dame in de regio Ieper zoekt een vrijwilliger om samen met haar in de rolstoel enkele boodschappen te doen in de buurt. U maakt het verschil, want dankzij uw vrijwillige inzet kan mevrouw er even tussenuit en genieten van de buitenlucht.

Gezelschap en kleine zorgtaken

8902 Hollebeke

Een ouder echtpaar in de regio Zillebeke is op zoek naar een vrijwilliger die dagelijks – of enkele dagen per week- van 19-22uur kan langskomen. Mevrouw heeft dementie. Je houdt mevrouw en mijnheer gezelschap. Eventueel neem je samen met mijnheer ook kleine noodzakelijke zorgtaken op. Door jouw vrijwillige inzet kan mijnheer de thuiszorg voor zijn echtgenote langer opnemen.

Maaltijd bij dame met ALS

8904 Boezinge

Een dame met ALS in de regio Boezinge, is op zoek naar een vrijwilliger die tweewekelijks op zondag (10-11u) kan langskomen. U helpt mevrouw bij het nemen van de maaltijd. U maakt het verschil, want dankzij uw vrijwillige inzet kan mevrouw zelfstandig thuis blijven wonen.

Rolstoelwandelingen

8400 OOSTENDE

Een alleenwonende, hoogbejaarde dame zoekt iemand die met haar kan gaan wandelen (in de rolstoel) of naar de markt gaat met haar. Mevrouw krijgt weinig bezoek, voelt zich heel eenzaam en kan niet goed stappen. Je kan aanwezig zijn op een namiddag tijdens de week of op donderdagvoormiddag (als het markt is). Door jouw inzet voelt mevrouw zich minder eenzaam en verdrietig.

Zorg bij kindje met handicap

9800 Astene

Een jong gezin met een kindje van twee jaar met een fysieke beperking, in de regio Deinze, is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger! Je neemt tijdelijk de zorg voor het kindje over ter ontlasting van de ouders, en dit bij voorkeur op zaterdagvoormiddag. Je maakt het verschil, want dankzij jouw vrijwillige inzet kunnen de ouders tijdelijk de zorg loslaten.

Maaltijdondersteuning

8755 RUISELEDE

We zijn op zoek naar vrijwilligers die willen zorgen voor maaltijdondersteuning bij ouderen of chronisch zieken in de regio Ruiselede. U gaat voor een uurtje langs bij een persoon in uw buurt die door hoge leeftijd of ziekte hulp nodig heeft bij de maaltijd. U bereidt het nodige voor (eten opwarmen, boterhammen smeren, koffie zetten...) en houdt gezelschap tijdens de maaltijd.

Maaltijdondersteuning

8750 WINGENE

We zijn op zoek naar vrijwilligers die willen zorgen voor maaltijdondersteuning bij ouderen of chronisch zieken in de regio Wingene. U gaat voor een uurtje langs bij een persoon in uw buurt die door hoge leeftijd of ziekte hulp nodig heeft bij de maaltijd. U bereidt het nodige voor (eten opwarmen, boterhammen smeren, koffie zetten...) en houdt gezelschap tijdens de maaltijd.

Maaltijdondersteuning

8720 DENTERGEM

We zijn op zoek naar vrijwilligers die willen zorgen voor maaltijdondersteuning bij ouderen of chronisch zieken in de regio Dentergem. U gaat voor een uurtje langs bij een persoon in uw buurt die door hoge leeftijd of ziekte hulp nodig heeft bij de maaltijd. U bereidt het nodige voor (eten opwarmen, boterhammen smeren, koffie zetten...) en houdt gezelschap tijdens de maaltijd.

Maaltijdondersteuning

8700 Aarsele

We zijn op zoek naar vrijwilligers die willen zorgen voor maaltijdondersteuning bij ouderen of chronisch zieken in de regio Tielt. U gaat voor een uurtje langs bij een persoon in uw buurt die door hoge leeftijd of ziekte hulp nodig heeft bij de maaltijd. U bereidt het nodige voor (eten opwarmen, boterhammen smeren, koffie zetten...) en houdt gezelschap tijdens de maaltijd.

Nachtoppas regio Wingene

8750 WINGENE

Een alleenwonende dame of heer in de regio Wingene-Zwevezele zoekt een vrijwilliger die mevrouw/mijnheer ’s avonds gezelschap houdt en ’s nachts aanwezig blijft. Het is onderling bespreekbaar welke nacht u opneemt. U maakt het verschil, want dankzij uw vrijwillige inzet kan deze persoon thuis blijven wonen.

Nachtoppas regio Dentergem

8720 DENTERGEM

Een alleenwonende dame of heer in de regio Dentergem zoekt een vrijwilliger die mevrouw/mijnheer ’s avonds gezelschap houdt en ’s nachts aanwezig blijft. Het is onderling bespreekbaar welke nacht u opneemt. U maakt het verschil, want dankzij uw vrijwillige inzet kan deze persoon thuis blijven wonen.

Nachtoppas regio Tielt

krommewalstraat 1, 8700 Aarsele

Een alleenwonende dame of heer in de regio Tielt zoekt een vrijwilliger die mevrouw/mijnheer ’s avonds gezelschap houdt en ’s nachts aanwezig blijft. Het is onderling bespreekbaar welke nacht u opneemt. U maakt het verschil, want dankzij uw vrijwillige inzet kan deze persoon thuis blijven wonen.

Oppas bij kind met beperking

Heilige Geeststraat 11, 8500 KORTRIJK

Een gezin met twee jonge kinderen in de regio Zwevegem, waarvan beide kinderen een beperking hebben, is op zoek naar een vrijwilliger op woensdagnamiddagen of tijdens schoolvakanties (onderling af te spreken). Samen met de moeder bent u aanwezig bij de kinderen. Samen maken jullie een kleine uitstap, of u helpt met enkele kleine zorgtaken (bv. de kinderen iets te drinken geven).

Rolstoelwandelingen met dame

Heilige Geeststraat 11, 8500 KORTRIJK

Een jongbejaarde dame met diverse pijnklachten, in de regio Menen, is op zoek naar een vrijwilliger. U gaat wandelen met mevrouw in haar rolstoel. Het is onderling bespreekbaar welke dag u opneemt. Dankzij uw vrijwillige inzet kan mevrouw er even tussenuit en genieten van de buitenlucht.

Gezelschap bij bejaarde dame

Sint-Rembertlaan 20, 8820 Torhout

Een ouder echtpaar in de regio Oostkamp zoekt een vrijwilliger die overdag (dagen en uren af te spreken) kan langskomen. Mevrouw kan niet alleen zijn ten gevolge van haar hulpbehoevendheid. U biedt oppas en gezelschap, neemt kleine zorgtaken op (begeleiding naar toilet...), maakt een wandeling met mevrouw in haar rolstoel… Dankzij uw vrijwillige inzet kan mijnheer er af en toe even tussenuit!

Gezelschap hoogbejaarde dame

8340 Damme

Een hoogbejaarde dame, slechtziend en slechthorend, in de regio Damme is op zoek naar een vrijwilliger op dinsdag en donderdagmiddag. U helpt mevrouw bij het nemen van het middagmaal. Dankzij uw vrijwillige inzet, is er meer garantie dat mevrouw voldoende eet.

Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een thuiszorgdienst actief in heel West-Vlaanderen. De Oost-Vlaamse afdeling heet Thuiszorg De Zon (actief in een deel van Oost-Vlaanderen). Familiezorg West-Vlaanderen vzw organiseert thuisoppas en assistentie met vrijwilligers bij wie thuis zorg nodig heeft: jonge gezinnen met een baby, kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking, ernstig zieke kinderen, chronisch zieke personen, ouderen, mensen met dementie... Familiezorg West-Vlaanderen vzw biedt geen standaardpakketten, maar warme, persoonlijke en betrouwbare zorg. Onze vrijwilligers krijgen professionele begeleiding en vorming. Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een universele dienst en is er voor iedereen, ongeacht leeftijd, levensfilosofie, ziekenfonds...

Thema's

  • Begeleiding Begeleiding
  • Communicatie Communicatie
  • Hulpverlening Hulpverlening
  • Handicap Handicap
  • Jongeren Jongeren
  • Kinderen Kinderen
  • Senioren Senioren

Mijn vestiging

Familiezorg West-Vlaanderen vzw

Biskajersplein 3, 8000 Brugge

Medewerkers

Jo Frederix

vrijwilligersverantwoordelijke

Klik om te tonen 056201548

Ellen Stevens

vrijwilligersverantwoordelijke

Klik om te tonen 050 60 99 86

Marijke Vervaeke

regionaal diensthoofd

Klik om te tonen 056 20 15 48

Emily Deroo

Regionaal diensthoofd

Klik om te tonen 050 21 41 82

Liesbeth Vroman

Regionaal diensthoofd

Klik om te tonen 051 40 04 43

Lieve Ravelingien

Regionaal diensthoofd

Klik om te tonen 09 371 92 27

Christian Devlies

Regionaal diensthoofd

Klik om te tonen 059 70 69 53

Valérie Nollet

Regionaal diensthoofd

Klik om te tonen 057 20 12 14

Nele Vandenbulcke

Regionaal diensthoofd

Klik om te tonen 051 22 08 01

Christa Geysens

Regionaal diensthoofd

Klik om te tonen 050 60 99 86