Logo Stad Hasselt dienst wijkmanagement

Stad Hasselt dienst wijkmanagement

  • HASSELT

Alle vacatures

Wijkwebber

3500 HASSELT

Wist je dat de wijkwerking op zoek is naar vrijwilligers die oudere buurtbewoners willen helpen? Ze gaan sinds kort op huisbezoek bij senioren en weten zo wie een helpende hand kan gebruiken. Zie je dit vrijwilligerswerk wel zitten? Geef dan zeker een seintje aan wijkwerker Yves en help hem om van Runkst een nog warmere buurt te maken!

Ondersteuning fietslessen voor volwassenen

Groenplein 1, 3500 HASSELT

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor de fietslessen voor volwassenen. Wat vragen we van je? 1.Je helpt deelnemers oefenen n.a.v. de uitleg van de lesgeefster. 2.Je helpt deelnemers met het bewaren van hun evenwicht door hen te ondersteunen. 3.Je zet het parcours mee uit. 4.Je doet mee met verschillende oefeningen zodat het goede voorbeeld gegeven wordt. 5.Je maakt kleine fietstocht

Organiserende duizendpoot

Runkstersteenweg 149, 3500 Hasselt

Ben jij een creatieve duizendpoot op gebied van organiseren? Ja? Dan hebben wij het perfecte vrijwilligerswerk voor jou. Samen met andere vrijwilligers zet jij jouw schouders onder leuke evenementjes in Runkst.

Kooktalent wijkrestaurant

Brigandsstraat 1, 3500 HASSELT

Ben jij de enthousiaste persoon die wij zoeken om samen te werken met andere vrijwilligers in ons wijkrestaurant, dan hebben wij het perfecte vrijwilligerswerk voor jou.

Samen fijn leven, wonen en werken in Hasselt is onze core-business. Met straathoekwerkers, wijkwerkers en wijkmanagers werken we daar dagdagelijks aan.

Thema's

  • Begeleiding Begeleiding
  • Organiseren Organiseren
  • Armoede Armoede

Mijn vestiging

Stad Hasselt dienst wijkmanagement

Groenplein 1, 3500 HASSELT

Medewerkers

Ellen Renson

Coördinator wijkmanagement

Klik om te tonen 0496587412

Murside Demirsoy

Wijkwerker

Klik om te tonen 0470/ 17 36 17

Yves Putzeys

Wijkwerker

Klik om te tonen 0477881495

Erika Dekens

Wijkmanager

Klik om te tonen 011 23 94 45

Erika Dekens

Wijkmanager

Klik om te tonen 011 23 94 45