Logo huisvandeMens Halle

huisvandeMens Halle

  • 1500 halle

Alle vacatures

Gespreksbegeleiding

Molenborre 28, 1500 HALLE

Eén van de vele taken van een vrijzinnig humanistisch consulent is het bieden van een luisterend oor. Nemen mensen jou gemakkelijk in vertrouwen? Ben jij op een of andere manier altijd degene die mensen opzoeken wanneer ze nood hebben aan een gesprek? Dan heb jij blijkbaar het talent waar wij naar op zoek zijn! :-) Wil je jouw talent inzetten? Neem dan zeker contact met ons op.

Afscheidsplechtigheden

Molenborre 28, 1500 HALLE

In het huisvandeMens hebben we een veelzijdig takenpakket waaronder ook de vrijzinnig humanistische plechtigheden. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers om ons bij te staan. Spreek je graag voor een groep? En/of heb je een vlotte pen? Wil jij graag deel uitmaken van het waardig afscheid nemen van een overledene? Neem dan zeker contact met ons op.

Huwelijksplechtigheden

Molenborre 28, 1500 HALLE

In het huisvandeMens hebben we een veelzijdig takenpakket waaronder ook de vrijzinnig humanistische plechtigheden. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers om ons bij te staan. Spreek je graag voor een groep? En/of heb je een vlotte pen? Wil jij graag deel uitmaken van de perfecte huwelijksdag van een koppel? Neem dan zeker contact met ons op.

Bij deMens.nu staat de mens centraal. En mensen hebben mensen nodig. Daarom vind je ons overal in Vlaanderen en Brussel. In het huisvandeMens is iedereen welkom. De vrijzinnig humanistische consulenten helpen je graag verder. Je kan er terecht voor informatie, een luisterend oor (vrijzinnig humanistische begeleiding), de viering van belangrijke momenten in je leven (plechtigheden) en activiteiten (gemeenschapsvorming).

Thema's

  • Administratie Administratie
  • Begeleiding Begeleiding
  • Denken Denken
  • Communicatie Communicatie
  • Organiseren Organiseren
  • Educatie Educatie
  • Hulpverlening Hulpverlening

Mijn vestiging

huisvandeMens Halle

Molenborre 28-02, 1500 halle

Medewerkers

huisvandeMens Halle

medewerker

Klik om te tonen 02 383 10 50