Logo Jeugdzorg Emmaus ( Begeleidingstehuis Juno

Jeugdzorg Emmaus ( Begeleidingstehuis Juno

  • SCHOTEN

Alle vacatures

Zwembegeleider

Botermelkbaan 75, 2900 SCHOTEN

Sommige van onze jongeren gaan deze zomer op watersportkamp. Daarom zoeken we dringend een zwembegeleider die enkele van onze jongeren kan leren zwemmen. We hebben gratis tickets voor het zwembad van Brasschaat, het mag uiteraard ook ergens anders in de buurt van Schoten.

vervoer Jeugdzorg Emmaus

Botermelklaan 75, 2900 Schoten

We zoeken dringend een vrijwilliger om een jongere 2 x per week te brengen van Kapellen naar Bornem voor een voetbaltraining. Dit gaat door op maandag en vrijdag van 19.30 h tot 21.15 h. Ben jij beschikbaar op deze dagen en bereid van een steentje bij te dragen om ervoor te zorgen dat deze getalenteerde jongere zijn sport kan uitoefenen ?

Tuinier voor onderhoud moestuin

Waarlooshofstraat 3, 2020 Kiel Antwerpen

We zijn momenteel op zoek naar vrijwilligers met groene vingers die zin heeft om mee onze moestuin verder vorm te geven en mee te onderhouden. We hopen op die manier onze eigen jongeren ook mee aan te sporen om een 'handje' toe te steken. Bij voorkeur heb je iedere week enkele uren tijd om in de tuin te werken. (hoeft niet op een vaste dag)

huiswerkbegeleiding jongeren

Korte Sint Annastraat 4, 2000 Antwerpen

We zoeken voor de Jeugdzorg Antwerpen vervoersvrijwilligers die we regelmatig nodig hebben om onze jongeren mee te begeleiden.

Vervoer voor jongeren

Botermelklaan 75, 2900 Schoten

Ervaar jij autorijden als een hobby ? We zoeken voortdurend enthousiaste vrijwilligers die op regelmatige tijdstippen onze jongeren kunnen wegbrengen en halen binnen de omgeving van Antwerpen. We beschikken zelf over domeinwagens waarover je als vrijwilliger mag beschikken tijdens de ritten.

voetballer

Botermelklaan 75, 2900 Schoten

We zoeken een enthousiaste voetballer die in zijn vrije tijd graag aan de slag gaat met onze jongeren om de techniek van voetbal aan te leren. We hebben zelf ruimte op onze locatie.

Sportieve vrijwilligers

Botermelklaan 75, 2900 Schoten

Jeugdzorg Emmaus in Schoten is momenteel op zoek naar een sportieve vrijwilliger die op regelmatige basis wil gaan fitnessen met enkele jongeren in Basic Fit. Indien mogelijk geven we voorkeur aan vaste dagen waarop je de jongeren (max. 3) meeneemt en begeleidt bij het fitnessen.

Jeugdzorg Emmaus is een organisatie binnen de Bijzondere Jeugdzorg. Juno is een begeleidingstehuis dat instaat voor het verblijf en de begeleiding van 44 jongeren tussen de 3 en 20 jaar. Ernstige gezinsproblemenen (bv. psychiatrische problemen ouders, huisvestingsproblemen en/of armoede) maken een (tijdelijke) uithuisplaatsing noodzakelijk. Wat is Biz Ikki? Biz Ikki is een werking die zich richt tot niet-begeleide minderjarige vluchtelingen. 15 jongens tussen de 10 en de 15 jaar kunnen in Biz Ikki terecht voor verblijf en begeleiding.

Thema's

  • Begeleiding Begeleiding
  • Organiseren Organiseren
  • Hulpverlening Hulpverlening
  • Sport en Spel Sport en Spel
  • Jongeren Jongeren
  • Kinderen Kinderen
  • Multicultureel Multicultureel
  • Vluchtelingen Vluchtelingen

Mijn vestiging

Jeugdzorg Emmaus ( Begeleidingstehuis Juno

botermelkbaan 75, 2900 SCHOTEN

Medewerkers

Olivia Teetaert

Vrijwilligerscoödinator

Klik om te tonen 0476865946