Logo VFG Antwerpen

VFG Antwerpen

Alle vacatures

Zwemvrijwilliger gezocht

Doornstraat 3, 2610 Wilrijk

Voor een man met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een vrijwilliger die hem hier individueel bij wil ondersteunen. Het gaat om zwemlessen voor personen met een handicap die wekelijks doorgaan op dinsdag van 20-21u.

Avontuurlijke vakantie

Sint Bernardsesteenweg 200, 2020 ANTWERPEN

Zin in een uitdagende vakantie vol avontuur? Je trekt er op uit met begeleiders van JAP-adventure en mag je verwachten aan stevige wandeltochten, avontuurlijke activiteiten en last but not least overnachten in de ongerepte natuur! Laat het avontuur beginnen! Het programma wordt op maat gemaakt, je hoeft je dus helemaal geen zorgen te maken over de beperkingen omwille van je handicap.

Buitenbeenpop

Zegeplaats, 3970 LEOPOLDSBURG

Stap op onze partybus, het feest kan beginnen. Een dag vol plezier voor festivalliefhebbers! Het openluchtfestival Buitenbeenpop in Leopoldsburg is aangepast aan de specifieke behoeften van mensen met een handicap. Lekker uit de bol gaan. Meezingen? Het mag, luider dan ooit. Shaken maar met die heupen, demonstreer je beste dance moves. Niet vergeten: aanschuiven voor een lekkere snack en drankje

Dagje Blankenberge

Leopold III plein , 8370 BLANKENBERGE

Zonnen op het strand, dobberen in een zwemband, een ijsje op de dijk … In Blankenberge ben je de koning te rijk

VFG is een organisatie die zich inzet voor personen met een handicap en hun omgeving. We bieden een uitgebreid aanbod aan activiteiten en reizen aan. Als lid kan je hieraan deelnemen aan een voordelige prijs. Omdat vrije tijd en ontspanning een recht is van iedereen besteden we hier ook extra aandacht aan. We bieden vrijetijdstrajectbegeleiding aan voor personen die graag een vorm van vrije tijd zouden willen doen maar hier extra ondersteuning bij kunnen gebruiken. VFG heeft afdelingen doorheen heel Vlaanderen. In deze afdelingen kunnen mensen deelnemen aan tal van activiteiten. Deze afdelingen worden gedragen door onze vrijwilligers. Daarnaast zetten we ons in voor een samenleving waar iedereen mee telt!

Thema's

Begeleiding

Begeleiding

Cultuur

Cultuur

Muziek

Muziek

Mensenrechten

Mensenrechten

Sport en Spel

Sport en Spel

Handicap

Handicap

Mijn vestiging

VFG Antwerpen

Sint Bernardsesteenweg 200, 2020

Medewerkers

Fran De Bock

educatief coördinator VFG Antwerpen

Klik om te tonen 032854533

Anneleen Aertssens

educatief coördinator VFG Antwerpen

Klik om te tonen 032854305