Logo Pasar

Pasar

  • Sint-Niklaas

Alle vacatures

M/V/X op zoek naar AVONTUUR

2000 Antwerpen

Ben je avontuurlijk aangelegd? Droom je ervan om samen met enkele vrienden spannende, sportieve en/of avontuurlijke activiteiten te organiseren? Geloof je zoals wij dat er geen betere manier is om de batterijen op te laden? Stel je dan kandidaat om deel uit te maken van een fijne groep enthousiaste vrijwilligers. Meer info over ons initiatief Pasar Actief op www.pasaractief.be

Een bewuste levensgenieter

2000 Antwerpen

Denk je zoals wij dat ontspanning bijna even essentieel is als ademen in ons leven? Denk je zoals wij dat het zinvol invullen van onze vrije tijd ons helpt om in allerlei andere situaties het onderste uit de kan te halen? Geniet je bovendien van zelf iets te organiseren om anderen gelukkig te maken? Dan kunnen we jou niet missen!

Pasar wil alle mensen de kans bieden om netto vrije tijd te beleven die hen toelaat om te genieten, en die hen verrijkt en gelukkiger maakt. Om dit te bereiken zetten we in op het vrijwaren, creëren en organiseren van de netto vrije tijd door: • te ijveren voor beslissingen binnen de samenleving die deze netto vrije tijd mogelijk maken. • mensen bewust te maken van hun netto vrije tijd. • mensen te helpen bij het invullen van deze netto vrije tijd.

Thema's

  • Cultuur Cultuur
  • Natuur Natuur

Mijn vestiging

Pasar

Nieuwstraat 18A, 9100 Sint-Niklaas

Medewerkers

Greta Carnoy

personeelslid

Klik om te tonen 03-7601350

Guillermo Corral

verantwoordelijke Pasar Vlaams-Brabant

Klik om te tonen 0473615144

Ilse Van Turnhout

verantwoordelijke provincie Antwerpen

Klik om te tonen 0473615144

Ilse Van Turnhout

Coordinator Antwerpen/Mechelen

Klik om te tonen 0491 593 597