Logo Top Vakantie vzw

Top Vakantie vzw

  • Brussel

Alle vacatures

Ga mee als verzorger of verpleegkundige op jeugdvakanties

1000 Brussel

Top Vakantie vzw organiseert jaarlijks honderden kampen en verblijven over heel België. Gedurende telkens één week (za-za) of midweek (ma-vrij) trekken we met een ploeg enthousiaste kinderen en jongeren naar een unieke locatie om er een dolfijne week te beleven. En dat in elke vakantie-periode. Als zorgverlener sta je in voor de hygiëne, medicatie en EHBO op kamp.

Word Animator bij de tofste kampen van Top Vakantie vzw

1000 Brussel

Top Vakantie vzw organiseert jaarlijks honderden kampen en verblijven over heel België. Gedurende telkens één week (za-za) of midweek (ma-vrij) trekken we met een ploeg enthousiaste kinderen en jongeren naar een unieke locatie om er een dolfijne week te beleven. En dat in elke vakantie-periode. Van kleuterthema's tot avonturenkampen, als Animator kies je zelf waar je heen gaat!

Top Vakantie is een erkende Jeugdwerkorganisatie die jaarlijks duizenden kinderen en jongeren een waardevolle vakantie wil bezorgen. Elke vakantieperiode organiseren we honderden kampen in binnen- als in buitenland en dat zowel in internaats- als externaatsverband. In het hart van onze organisatie staat de vrijwilliger: de Animator, Lesgever, Instructeur, kookploeg of ondersteunende medewerkers die er keer op keer voor zorgen dat het kamp vlekkeloos verloopt.

Thema's

Begeleiding

Begeleiding

Educatie

Educatie

Sport en Spel

Sport en Spel

Jongeren

Jongeren

Kinderen

Kinderen

Mijn vestiging

Top Vakantie vzw

Vleurgatsesteenweg 113, 1000 Brussel

Medewerkers

Koen Van Kerschaever

Pedagogisch Medewerker

Klik om te tonen 026422049