Logo CAW Oost Vlaanderen

CAW Oost Vlaanderen

  • GENT

Alle vacatures

medewerker in ontmoetingsruimte de Brug te Aalst

Hertsage 11, 9300 AALST

Aalsterse mensen die recht hebben op een voedselpakket onthaal jij op een warme manier met een tas koffie en een babbel. Jij organiseert het wacht- doorschuifsysteem en controleert de nodige OCMW-papieren. Daarom ben je respectvol, discreet, kan je luisteren en spreek je ook een beetje Frans. Jij kan je voor een paar maand 1 à 2 middagen per week vrij maken tussen 13 en 15u en je ziet werk..

CAW Inloopcentrum in Dendermonde

Weggevoerdenstraat 35, 9200 Dendermonde

Wij zoeken vrijwilligers voor volgende taken: - (mee) organiseren, voorbereiden en uitvoeren van de activiteiten in de ontmoetingsruimte (soep maken, koffie schenken, uitstappen, kinderactiviteit tijdens de schoolvakantie …) - mee ontvangen van bezoekers,initiatief nemen en creatief zijn - zich een halve dag per week vrijmaken op dinsdag of donderdag tussen 10u en 16u30

CAW Balievrijwilliger te Dendermonde

Onze Lieve Vrouwekerkplein 30, 9200 Appels

Wij zoeken vrijwilligers die - cliënten verwelkomen op een warme en klantvriendelijke manier - de telefoon afhandelen of doorschakelen naar het juiste team - correcte informatie doorgeven, zowel naar cliënten als medewerkers - personen met een afspraak begeleiden naar de juiste hulpverlener - helpen bij kleine administratieve of logistieke taken, ter ondersteuning van de werking

Buddy voor erkend vluchteling te St Niklaas

Gasmeterstraat 81b, 9100 St Niklaas

Mensen zijn nog steeds op de vlucht voor oorlog en geweld uit conflictgebieden. De stad St-Niklaas ontwikkelde een asielbeleid en had opvangcentra. De vluchtelingen kunnen in deze centra niet permanent blijven wonen, ze zijn op zoek naar vrijetijdsbesteding en zoeken sociale contacten,... Daarom is het CAW O-Vl op zoek naar buddy’s die hen willen ondersteunen.

Centrum Algemeen Welzijnswerk Oost-Vlaanderen is een pluralistisch centrum dat deskundige hulp biedt aan iedereen met problemen. Het CAW informeert, begeleidt en biedt onderdak aan mensen met moeilijkheden in relaties, huisvesting, werk,... Vooral maatschappelijke kwetsbaren zoals daklozen, slachtoffers van geweld, jongeren,... zijn onze doelgroepen. Samen met hen zoeken onze hulpverleners naar een werkbare oplossing voor hen en hun omgeving. Onze hulp is professioneel, divers, vertrouwelijk en anoniem. CAW Oost-Vlaanderen is erkend door het Vlaams Ministerie van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.

Thema's

  • Administratie Administratie
  • Begeleiding Begeleiding
  • Communicatie Communicatie
  • Organiseren Organiseren
  • Armoede Armoede
  • Jongeren Jongeren
  • Multicultureel Multicultureel
  • Vluchtelingen Vluchtelingen

Mijn vestiging

CAW Oost Vlaanderen

Visserij 153, 9000 GENT

Medewerkers

Marleen Bolangier

medewerker prov team vrijwilligers

Klik om te tonen 0471 466 725

Marleen Bolangier

medewerker prov team vrijwilligers

Klik om te tonen 0471466725

Marleen Bolangier

medewerker prov team vrijwilligers

Klik om te tonen 0471466725