Logo jeugdzorg Ter Elst

jeugdzorg Ter Elst

  • Duffel

Alle vacatures

kriebelteam

2570 DUFFEL

Onze kinderen en jongeren hebben van thuis uit vaak onvoldoende middelen om een kapper te betalen. Hun leven gaat niet van een leien dakje en ook zij willen wel eens verwend worden. Heb je buiten de schooluren tijd om hun een moment van individuele aandacht te geven, haar te knippen? Ook onze kinderen komen soms met luizen naar huis. Werk genoeg dus voor het kriebelteam. Fijn dat er je wilt zijn!

Mee op uitstap

2570 DUFFEL

Sommige kinderen en jongeren gaan woensdag of in het weekend naar huis, sommigen blijven bij ons. Op die moment is het extra leuk om eens iets anders te doen: even naar Planckendael, eens gaan zwemmen of misschien zelfs een pretpark. Kan je wel eens een dagje vrij maken om mee te gaan? Dan kan jij onze kinderen een fijne namiddag geven! Alvast bedankt. Fijn dat je er wilt zijn!

Taaltovenaar

2570 DUFFEL

Toveren met taal voor onze kinderen en jongeren: voorlezen of toneel of poppenkast, wij zoeken iemand die onze kinderen meer taalvaardig kan maken. Ze groeiden op met een andere taal of met weinig taalprikkels.Scheldwoorden kennen ze al maar over gevoelens praten? Heb je buiten de schooluren tijd om jouw taal met hen te delen? Om op zoek te gaan naar de juiste woorden? Fijn dat er je wilt zijn!

knutsel of naai goeroe

2570 DUFFEL

Creatief aan 't werk met onze kinderen en jongeren: of het nu het maken is van een originele verjaardagskroon, of het naaien van een mooie uil, wij zoeken iemand die onze kinderen en jongeren succeservaringen kan geven. Er gaat zo veel fout in hun leven. Samen iets moois maken doet hen deugd. Heb je buiten de schooluren tijd om te leren knutselen, breien, haken of naaien? Fijn dat je er wilt zijn!

spelletjes bedenker

2570 DUFFEL

Sommige kinderen en jongeren gaan woensdagnamiddag naar huis, de meeste blijven bij ons. Op die moment is het extra leuk om eens iets anders te doen: dikke Berta spelen, spel zonder grenzen of een alternatieve 10 kamp. Kan je wel een leuk spel bedenken? Dan kan jij onze kinderen een fijne namiddag geven! Als woensdag niet kan, kan buiten de schooluren ook. Alvast bedankt.

buddy jouw talent geeft hen vleugels

2570 DUFFEL

Een leefgroep is soms druk. Tijd voor individuele aandacht hebben onze opvoeders niet. En het is net dat wat onze kinderen en jongeren vaak missen. Heb je buiten de schooluren de tijd om met één jongere iets leuks te doen? Het maakt niet uit wat jouw talent is: lekker koken, mooi schilderen of goed schaken. Jij laat jouw talent weten, wij zoeken de jongere die met jou kan klikken. Alvast bedankt.

Verkeerscoach met fiets

2570 DUFFEL

Onze kinderen en jongeren hebben niet altijd de mogelijkheid om naar hobby's te gaan, vaak is het traject een probleem. Ze kunnen wel fietsen maar weten niet hoe zich veilig in het verkeer te begeven. Heb je buiten de schooluren de tijd om samen jongeren naar hobby's te fietsen? Hun te wijzen op gevaarlijke punten? Jij bepaalt hoeveel tijd je hebt en wanneer het je past. Alvast bedankt!

Creatieve dans of turn coach

2570 DUFFEL

Onze kinderen en jongeren hebben zelden de mogelijkheid om naar sportclubs te gaan, dus graag brengen wij sport naar hun toe. Heb je buiten de schooluren de tijd om samen met één of meerdere jongeren een verhaal te schrijven door dans? Of wil je graag op woensdagnamiddag samen turnen met kinderen die weinig beweging krijgen? Jij bepaalt wanneer het voor jou past en hoeveel tijd je hebt. Bedankt!

Voetbalcoach of keeperstrainer

2570 DUFFEL

Onze kinderen en jongeren hebben zelden de mogelijkheid om naar sportclubs te gaan, dus graag brengen wij de sport naar hun toe. Heb je buiten de schooluren de tijd om samen met één of meerdere jongeren te voetballen? Of kan je op woensdag kinderen leren keepen? Jij bepaalt wanneer het voor jou kan en hoeveel tijd je hebt. Je coacht onze jongeren naar betere voetballers of keepers. Alvast bedankt.

Start to runner

2570 DUFFEL

Onze kinderen en jongeren hebben niet altijd de mogelijkheid om naar sportclubs te gaan, dus graag brengen wij de sport naar hun toe. Wij organiseren zelf in december een run en op vraag van onze jongeren zoeken we een buddy die samen met een of twee jongeren wilt gaan lopen. Gezien er nog geen niveau aanwezig is, iemand die het niet erg vindt om het start to run programma samen te doorlopen.

Sportieve duizendpoot

2570 DUFFEL

Onze kinderen en jongeren hebben niet altijd de mogelijkheid om naar sportclubs te gaan, dus graag brengen wij de sport naar hun toe. Heb je buiten de schooluren de tijd om samen met één of meerdere jongeren aan sport te doen? Een weekje badminton, een avondje voetbal, een fietstocht met een puber die het moeilijk heeft,...Jij bepaalt welke sport vandaag aan bod komt en hoeveel tijd je hebt.

Chauffeur

Zandstraat 10, 2570 Duffel

Wij zoeken extra chauffeurs om onze kinderen van school te halen en brengen met een busje (bestelwagen). Ook om hen naar hobby's te brengen of te halen. Auto ter beschikking op Jeugdzorg Ter Elst.

Jeugdzorg Ter Elst is een organisatie voor kinderen en jongeren die extra zorg nodig hebben omdat hun ontwikkeling op een of meerdere domeinen niet vanzelfsprekend verloopt.

Thema's

  • Handig Handig
  • Begeleiding Begeleiding
  • Dieren Dieren
  • Hulpverlening Hulpverlening
  • Muziek Muziek
  • Sport en Spel Sport en Spel
  • Jongeren Jongeren
  • Kinderen Kinderen

Mijn vestiging

jeugdzorg Ter Elst

Zandstraat 10, 2570 Duffel

Medewerkers

Inge Rumes

Leertrajectondersteuner

Klik om te tonen 015/30 73 47

Bieke Van Pottelberge

Vrijwilligerscoördinator

Klik om te tonen 015 30 75 80