Logo KVG Limburg

KVG Limburg

  • Hasselt

Alle vacatures

Knutselen met volwassenen

Schoolstraat 40, 3500 Hasselt

We zoeken een vrijwilliger om een nieuwe maandelijkse creaclub voor volwassenen te begeleiden. Wanneer? Een keer per maand op zaterdag, een vast moment wordt afgesproken samen met de andere vrijwilligers. Je doet creatieve projecten met de volwassenen met diverse beperkingen. Wij zorgen voor een gepaste begeleiding, vormingen en een goede verzekering.

Knutsel je graag met kinderen

Schoolstraat 40, 3500 Hasselt

We zoeken een vrijwilliger om onze creaclub voor kinderen mee te begeleiden. Wanneer? Een keer per maand op woensdagnamiddag, 14u00 tot 16u30. Je doet creatieve projecten met kinderen met diverse beperkingen. Wij zorgen voor een gepaste begeleiding, vormingen en een goede verzekering.

Interieurverzorger

Rederijkersstraat 53, 3500 HASSELT

We zoeken iemand om ons secretariaat om de 2 weken te poetsen tegen vrijwilligersvergoeding.

Oppas en assistentie Lidoa

Rederijkersstraat 53, 3500 Hasselt

LIDOA (Limburgse Dienst Oppas en Assistentie) zoekt over heel Limburg vrijwilligers (met kleine kostenvergoeding) die oppas of assistentie willen bieden aan personen met een handicap. De persoon met een handicap kan zowel een kind als een volwassene zijn en ook alle soorten handicaps zijn mogelijk.

Holebi-transgendervereniging

Meldertstraat 38, 3500 Hasselt

De Roze Bink is een vereniging voor holebi"s en transgenders met een handicap. Zij zijn op zoek naar personen die de tweemaandelijkse activiteiten willen begeleiden, achter de schermen helpen, administratieve taken vervullen, ... De Roze Bink organiseert onder andere filmavonden, verwennamiddagen, picknicks, ... voornamelijk in het Regenbooghuis in Hasselt.

Kokkerellen met volwassenen

Schoolstraat 40, 3500 Hasselt

We zoeken een vrijwilliger om onze maandelijkse kookclub voor volwassenen met een mentale handicap te begeleiden. Dit wordt georganiseerd op zaterdag van 10u30 tot 13u00. Je maakt samen met de koks en de andere vrijwilligers een gerecht klaar en eet dit samen op.

Hou je van koken met kinderen?

Schoolstraat 40, 3500 Hasselt

We zoeken een vrijwilliger om ons maandelijks kookatelier voor kinderen met een handicap te begeleiden. Dit wordt elke eerste zaterdag van de maand georganiseerd van 14u00 tot 17u00. Je maakt samen met de kinderen en de andere vrijwilligers een gerecht klaar en eet dit samen op.

Zoek je een toffe vrijetijdsbesteding?

3800 Sint-Truiden

Club 20/30 is een groep jongvolwassenen met een handicap uit Sint-Truiden. Zij komen maandelijks samen voor een vrijetijdsactiviteit. Wil jij hen begeleiden bij een cinemabezoek, bowling, barbecue, creanamiddag,...?

Hou je van uitstappen?

3500 Hasselt

Onze jongvolwassenen met een fysieke handicap komen om de 2 maanden samen voor een vrijetijdsactiviteit. Wil jij hen begeleiden bij een cinemabezoek, stadsbezoek, bowling, barbecue, ...?

De KVG-groep is er voor mensen met een handicap en hun omgeving, vrijwilligers en professionelen die personen met een handicap begeleiden.

Thema's

  • Handig Handig
  • Begeleiding Begeleiding
  • Sport en Spel Sport en Spel
  • Handicap Handicap
  • Jongeren Jongeren
  • Kinderen Kinderen
  • Senioren Senioren

Mijn vestiging

KVG Limburg

Rederijkersstraat 53, 3500 Hasselt

Medewerkers

KVG Limburg

stafmedewerker

Klik om te tonen 011 23 22 04

Jelle Sidarow

stafmedewerker

Klik om te tonen 011 23 22 04

Sylvia Huybrechts

Stafmedewerker vrije tijd

Klik om te tonen 011 23 22 04

Rebekka Holtzem

stafmedewerker

Klik om te tonen 011 23 22 04

Hannelore Dewil

stafmedewerker

Klik om te tonen 011 23 22 04