Logo ALS Liga

ALS Liga

  • Leuven

Alle vacatures

Poetsvrouw - man

Kapucijnenvoer 33 B/1, 3000 LEUVEN

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerd persoon die bereid is om op vrijwillige basis onze kantoren en hulpmiddelen te komen poetsen.

Social media

Kapucijnenvoer 33 B/1, 3000 LEUVEN

Heb jij een creatief brein? Ben je goed met de pc? Ben jij sociaal aangelegd? Beschik jij over gevorderde kennis van de social media?

Grafisch ontwerper-vormgever

Kapucijnenvoer 33 B/1, 3000 LEUVEN

Voor medewerking aan opmaak van affiches, folders, themaboekjes, ALS-nieuwsbrief, ALS-magazine,… Je ontvangt bijdragen in de vorm van artikels, teksten, advertenties, afbeeldingen en foto's.

Video - animaties

Kapucijnenvoer 33 B/1, 3000 LEUVEN

Wij zoeken vrijwilligers die ons willen ondersteunen door het zelfstandig ontwerpen en concreet uitwerken van video-animaties. Ben je creatief en graag aan de slag met informatica, heb je kennis van geschikte video-software?

Website

Kapucijnenvoer 33 B/1, 3000 LEUVEN

Wij zoeken vrijwilligers die ons willen bijstaan bij het bouwen/onderhouden van websites. Ben je creatief en graag aan de slag met informatica, heb je kennis van web-programmatie en meer specifiek van CSS en PHP?

Administratie

Kapucijnenvoer 33 B/1, 3000 LEUVEN

De ALS Liga zoekt vrijwilligers die een handje kunnen toesteken bij de administratie van de liga. Door de veelheid aan taken is er zeker iets waar jij aan wil werken. Hier volgt een kleine greep uit de taken: - opzoekingswerk op internet - informatie bundelen tot een dossier - opstellen van brieven - opvolging van de briefwisseling

Reporter

Kapucijnenvoer 33 B/1, 3000 LEUVEN

Heb je nog wat vrije tijd en wil je die graag benutten? Zou je graag de ALS Liga vzw een handje willen helpen? Werk je graag met een fototoestel? Praat je graag met mensen en ben je mondig? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken!

Technieker - mecanicien

Kapucijnenvoer 33 B/1, 3000 LEUVEN

De ALS Liga is nog op zoek naar vrijwilligers die een beetje handig zijn. We hebben nog enkele vrijwilligers nodig die de hulpmiddelen mee onderhouden zodat we ze in perfecte staat kunnen uitlenen aan onze patiënten. Om welke hulpmiddelen kan het gaan: - Communicatieapparatuur - Manuele rolwagens - Elektrische rolwagens …

Vertaler

Kapucijnenvoer 33 B/1, 3000 LEUVEN

De ALS Liga zoekt nog steeds vertalers en dan meer bepaald om het onderzoeksnieuws te vertalen vanuit het Engels of Nederlands naar het Frans, andere talencombinaties zoals… naar het Duits zijn eveneens welkom.

Rekentalent

Kapucijnenvoer 33 B/1, 3000 LEUVEN

Werk je graag met cijfertjes? Heeft een jaarbalans geen geheimen? Volg je graag de financiën op? Wel dit kan bij de ALS Liga België. Wij zoeken iemand die samen met de penningmeester en andere vrijwilligers het financiële plaatje mee uittekent.

Fondsenwerver

Kapucijnenvoer 33 B/1, 3000 LEUVEN

Ben jij iemand die goed zijn woorden kan kiezen? Of ben je een persoon die met weinig woorden veel kan zeggen? Dan is de ALS Liga misschien wel op zoek naar jou… We zijn nog op zoek naar een vrijwillige medewerker die voor ons bij organisaties, firma’s, overheden, aanvragen indient om financiële steun te krijgen. Daarmee kunnen we onze doelstellingen rond ALS verwezenlijken.

Eventorganisator

Kapucijnenvoer 33 B/1, 3000 LEUVEN

Voor de ALS Liga is het van heel groot belang dat de ziekte ALS meer bekend wordt bij het grote publiek. Wij proberen zoveel mogelijk in de media te verschijnen maar ook direct contact is enorm belangrijk om giften in te zamelen.

Jurist

Kapucijnenvoer 33 B/1, 3000 LEUVEN

Heb je als master in de rechten of als advocaat tijd beschikbaar om de ALS Liga België op vrijwillige basis juridisch bij te staan in haar werking, dan maken we heel graag met je kennis. Mogelijke dossiers situeren zich rond patiëntenrechten, contracten opstellen en het juridisch begeleiden van onze contacten met diverse betrokkenen uit de zorgsector.

De ALS Liga is een patiëntenvereniging voor personen die lijden aan de ongeneeslijke en dodelijke zenuw-spierziekte Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS). Wij bieden patiënten en hun families een ruime dienstverlening aan: - Stimuleren en financieren van wetenschappelijk onderzoek naar ALS. - Het informeren en verlenen van directe ondersteuning aan ALS-patiënten en hun families. - Opkomen voor de rechten van ALS-patiënten bij overheden en instanties, en streven naar opvang op maat. - Gratis ter beschikking stellen van hulpmiddelen voor mobiliteit (rollators, manuele rolwagens, gesofisticeerde elektrische rolwagens, scooters) en communicatie (spraakcomputers, laserlamp of oogbol gestuurd computergebruik).

Thema's

  • Gezondheid Gezondheid
  • Handicap Handicap

Mijn vestiging

ALS Liga

Kapucijnenvoer 33 B/1, 3000 Leuven

Medewerkers

Evy Reviers

CEO

Klik om te tonen 016/23.95.82

Mia Mahy

Coördinator

Klik om te tonen 016/23.95.82