Logo Vonk vzw

Vonk vzw

 • Mariakerke

Alle vacatures

Fietshersteller

Botestraat 131-133, 9032 Wondelgem

De fietsen (15-tal stadsfietsen en driewielers) van de bewoners van de woonhuizen De Wal (Wondelgem) hebben een onderhoudsbeurt nodig. Ben je een handige harry? En zijn kettingen smeren, remblokjes vervangen, banden vervangen jouw ding wel? Dan is dit iets voor jou! Bij voorkeur kom je een eerste keer langs in de zomer en in het najaar een tweede keer (met de winter in het vooruitzicht).

Buddy met hond

Raymond de Hemptinnelaan 33, 9030 Mariakerke

Enkele bewoners van woonhuis Zandeken te Mariakerke zijn echte dierenliefhebbers en kunnen er erg van genieten om er even tussenuit te zijn en op stap te gaan met een hond. Woon je in de buurt? Heb je een hond? Mogen de bewoners dan af en toe met jou mee als je je hond uitlaat? Interesse? Meer info? Neem contact op via info@vonkvzw.be of 09 216 26 60.

Zwembegeleider

Raymond de Hemptinnelaan 33, 9030 Mariakerke

(...) Met jou erbij kunnen we met een grotere groep bewoners op stap en kunnen we hen elk de aandacht geven die ze verdienen! Interesse? Meer info? Neem contact op via 09 216 26 60 of info@vonkvzw.be

Voetbalbuddy

Beekstraat 1, 9030 Mariakerke

Hoi! Ik ben Ronny, 60 jaar, en woon zelfstandig te Gent. Ik ben grote supporter van FC Chelsea, droom ervan lid te worden van de supportersclub (http://www.mightybluesbelgium.be/) en thuismatchen bij te wonen. Deel je mijn passie & en ga je met me mee? Vervoer, een vergoeding voor jouw onkosten ed. zijn onderling bespreekbaar.

Reisbegeleider

Beekstraat 1, 9030 Mariakerke

(...) Wij organiseren het hele jaar door diverse reizen voor jongeren en volwassenen met een beperking. De groepen worden samengesteld op basis van de aard van de beperking, de mogelijkheden, leeftijd, interesses, … van de deelnemers. Meer info over de groepsindeling en de bestemmingen vind je in de ‘zomerbrochure 2018’: http://www.vzwkompas.be/vrije_tijd/weekends_en_reizen

Barman- of vrouw Pietersbar

Sint-Pietersplein, 9000 Gent

Op de menukaart: kwaliteitsvolle producten van lokale en duurzame organisaties met een sociale doelstelling. Heb je een (halve) dag per week een vrij moment in je agenda? Of werk je liever volgens een flexibel engagement? Beide zijn mogelijk. Begint het al te kriebelen? Neem contact op via info@vonkvzw.be of 09 216 26

Groepsbegeleider bowlen

Overpoortstraat 38, 9000 Gent

Met de vrijetijdswerkingen (JoM, Hoi, bowlingclub) gaan we geregeld bowlen. Dit doen we op zaterdagmiddag of zondagmiddag in de Bowling Overpoort te Gent. Soms in kleine groep, soms met een hele bende! Jouw taak? De deelnemers onthalen, speluitleg geven, meespelen en vooral... babbeltjes slaan. Want sfeer en gezelligheid staat voorop! Jij kiest zelf hoe vaak & welke momenten je begeleidt.

Groepsbegeleider biljart - uno

Maïsstraat 20, 9000 Gent

(...) Als vrijwilliger ondersteun je bij het spelverloopen sla je een babbeltje met de deelnemers. Kortom: een gezellige namiddag! Ben je geregeld beschikbaar op zondagmiddag? Interesse? Meer info? Neem contact op via info@vzwkompas.be of 09 216 26 60

Groepsbegeleider badminton

Zuiderlaan, 9000 Gent

Begint het al te kriebelen om mee te begeleiden? Jij kiest zelf volgens je eigen agenda hoeveel & welke activiteiten je begeleidt. Interesse? Of wil je meer info? Neem contact op via info@vonkvzw.be of 09 216 26 60.

Groepsbegeleider Pietersbar

Sint-Pietersplein, 9000 Gent

(...) Op de menukaart: kwaliteitsvolle producten van lokale en duurzame organisaties met een sociale doelstelling. (http://www.pietersbar.be/) Ontdek jij samen met de deelnemers dit leuke plekje? Wat verwachten we van jou? Deelnemers onthalen, op hun gemak stellen, babbels doen, ... Kortom, samen genieten van het gezellig samen zijn!

Groepsbegeleider bewoners

Raymond de Hemtinnelaan 33, 9030 Mariakerke

(...) samen naar de Gentse feesten gaan, … Geen enkel idee is te gek! Ga je er graag op uit? En heb je regelmatig wat vrije tijd? Dan is dit iets voor jou! Je begeleidt deze activiteiten samen met een vaste medewerker.

Groepsbegeleider JoM

Beekstraat 1, 9030 Mariakerke

(...) Jij kiest zelf volgens je eigen agenda hoeveel & welke activiteiten je begeleidt. Interesse? Of wil je meer info? Neem contact op via info@vonkvzw.be of 09 216 26 60.

Groepsbegeleider Hoi

Beekstraat 1, 9030 Mariakerke

(...) Begint het al te kriebelen om samen met een medebegeleider de activiteit in goede banen te leiden? Dan is dit vast iets voor jou! Jij kiest zelf volgens je eigen agenda hoeveel & welke activiteiten je begeleidt. Interesse? Of wil je meer info? Neem contact op via info@vonkvzw.be of 09 216 26 60.

Groene vingers - tuinonderhoud

Beekstraat 1, 9030 Mariakerke

(...) In samenspraak met de medewerker bepaal je zelf naargelang je agenda wanneer je aansluit. Jouw taak? Je neemt enkele mensen met een beperking onder je vleugels, gaat samen met hen aan de slag en begeleidt hen bij hun taken.

Begeleider voetbal FC Kompas

Bokstraat, 9042 Sint-Kruis-Winkel

(...) Een goede portie enthousiasme en liefde voor het voetbal is meer dan voldoende. We verwachten van jou geen wekelijks engagement, aangezien we wensen te werken met een roulement. Je beslist zelf hoe vaak & op welk moment je begeleidt. Interesse? Of wil je meer info? Neem contact op via info@vonkvzw.be of 09 216 26 60

Chauffeur logistiek vervoer

Beekstraat, 1 Beekstraat, 9030 Mariakerke

Op de woonsite te Wondelgem (Botestraat 131-133, 9032 Wondelgem) worden maaltijden gemaakt voor de bewoners. Deze worden dagelijks tussen 10u en 12u vervoerd naar de andere twee woonsites te Mariakerke & Sint-Kruis-Winkel. Ben je gewend om met een minibus op de baan te zijn? Zie je het zitten om met regelmaat 1 of meerdere ritten op jou te nemen? Dan is dit op jouw lijf geschreven!

Chauffeur personenvervoer

Beekstraat, 1 Beekstraat, 9030 Mariakerke

(...) Je wagen wordt omnium verzekerd door Kompas. Je ontvangt een kilometervergoeding van € 0,3460 per km voor het traject vanaf je eigen woonplaats en terug. Parkeerkosten worden vergoed. Wachtvergoeding (als je wat langer moet wachten tussen heenrit en terugrit) onderling te bespreken met de cliënt.

Buddy - Samen er op uit

Beekstraat 1, 9030 Mariakerke

Alle zoekertjes vind je via deze link: https://vrijwilligerswerk.be/vacature/14780-buddy-samen-er-op-uit (ga naar 'beelden')

Buddy Wondelgem

Botestraat 131-133, 9032 Wondelgem

Woon je in de buurt van Wondelgem en haal je graag een frisse neus? De bewoners van het woonhuis te Wondelgem gaan graag met jou mee! Samen boodschappen doen, de hond uitlaten, een wandelingetje doen, iets gaan drinken, … Geen enkel idee is te gek!

Buddy met passie voor vissen

Botestraat 131-133, 9032 Wondelgem

Een bewoner van De Wal, dagcentrum en home te Wondelgem, houdt van vissen, maar doet dit liever niet alleen. Is vissen ook jouw passie? Ga je graag met hem mee? Kennis van bijhorend vismateriaal is nodig. De bewoner beschikt over zijn eigen materiaal maar nazicht is nodig. Je kan steeds steunen op een vaste medewerker.

Begeleider handwerk

Raymond de Hemtinnelaan 33, 9030 Mariakerke

Enkele bewoners van ’t Zandeken houden van handwerk. Breien, haken, naaien, kledij herstellen, … Ze doen het allemaal! Help je onze bewoners hier graag mee verder? Wees welkom & doe je hobby samen met onze bewoners!Je beslist zelf hoe vaak je langskomt en welk moment het best voor je past. Interesse? Of wil je meer info? Neem contact op via info@vonkvzw.be of 09 216 26 60.

Vrijwilligerswerk met ‘net dat ietsje meer’ Vonk! vzw is de vrijwilligerswerking van vzw Kompas. Kompas biedt aan mensen met een beperking ondersteuning binnen 3 domeinen: wonen, arbeidszorg en activiteiten. We luisteren graag naar jouw interesses en bekijken samen binnen welke deelwerking je aan de slag gaat. Voorkennis is niet vereist, een engagement is ruim voldoende. Soms werk je samen met medevrijwilligers, soms word je ondersteund door een vaste medewerker. Wat kan je doen? Begeleiden van een daguitstap of reis, een fietstocht maken, samen boodschappen doen, bij iemand op bezoek gaan voor een gezellige babbel, iemand leren koken, helpen bij het tuinonderhoud, klusjes, vervoer, …. We maken ook tijd voor vorming en ontspanning onder de vrijwilligers om elkaar beter te leren kennen.

Thema's

 • Administratie Administratie
 • Handig Handig
 • Begeleiding Begeleiding
 • Cultuur Cultuur
 • Dieren Dieren
 • Hulpverlening Hulpverlening
 • Muziek Muziek
 • Natuur Natuur
 • Sport en Spel Sport en Spel
 • Handicap Handicap
 • Jongeren Jongeren

Mijn vestiging

Vonk vzw

Beekstraat 1, 9030 Mariakerke

Medewerkers

Joke Van Immerseel

Verantwoordelijke Vonk! vzw

Klik om te tonen 09 216 26 60