Logo Democratie nu

Democratie nu

  • Pellenberg

Alle vacatures

Artikels plaatsen op website

zavelstraat 22, 3212 Pellenberg

- je ordent allerhande informatie op de website via de pc - je plaatst op regelmatige basis teksten op de (nieuwe) website - indien mogelijk organiseer je mee ons ledenbestand

VERZAMELEN HANDTEKENINGEN

Zavelstraat 22, 3212 pellenberg

Via het inzetten van een petitie zetten we ons project Gewestelijke Volksraadpleging/Referenda kracht bij. Uw taak: zoveel mogelijk digitale handtekeningen verzamelen, zodat we stelselmatig de druk op politici opvoeren en de democratie in België beter kunnen beschermen

GRAFISCHE VORMGEVING

Zavelstraat 22, 3212 Pellenberg

Beeldbewerking in het algemeen + lay out van flyers en affiches en/of artikels; vormgeving brochure, website(artikelen) en/of nieuwsbrief. Win win-situatie: het/uw eindproduct wordt mogelijk verstuurd naar 30.000 à 100.000 contactpersonen (al naargelang de doelgroep). Ideaal voor wie zo zijn grafische talenten aan het grote publiek wil bekendmaken.

GRAFISCHE VORMGEVING

Zavelstraat 22, 3212 Pellenberg

- beeldbewerking in het algemeen + lay out van flyers en affiches en/of artikels, vormgeving brochure, website en nieuwsbrief. - win win-situatie: het/uw eindproduct wordt mogelijk verstuurd naar 30.000 à 100.000 contactpersonen (al naargelang de doelgroep). Ideaal voor wie zo zijn grafische talenten aan het grote publiek wil bekendmaken. Een win win-situatie!

MODERATOR petitie.be

zavelstraat 22, 3212 Pellenberg

Samen met een collega ben jij verantwoordelijk voor het goede verloop van de website Petitie.be. Je zorgt voor een ordentelijk verloop van het proces: je bevestigt de inschrijving van een nieuwe petitie, je antwoordt op vragen, je geeft tips om meer handtekeningen op te halen, enz. Je zorgt voor de professionalisering en de verdere promotie van de website en de sociale netwerken.

Democratie.Nu wilt veel meer democratie. Wij vormen een onafhankelijke, politiek ongebonden burgerbeweging die ijvert voor de invoering van het Bindend Referendum op Volksinitiatief zoals dat in Zwitserland al 180 jaar bestaat.

Thema's

Mensenrechten

Mensenrechten

Mijn vestiging

Democratie nu

zavelstraat 22, 3212 Pellenberg

Medewerkers

Bert Penninckx

Voorzitter

Klik om te tonen 495687006

David Joëts

projectleider

Klik om te tonen 486798958