Logo Jeugd Cultuur en Wetenschap (JCW) vzw

Jeugd Cultuur en Wetenschap (JCW) vzw

  • Vilvoorde

Alle vacatures

Steek je licht op

Minnemeers 10, 9000 Gent

Tijdens de Erfgoeddag toon het MIAT haar lichtcollectie en zet enkele bijzondere lampen in de kijker. Wij van JCW gaan er ook staan! Aan onze proefjestafel kan men de wetenschap achter het licht ontdekken. Je kan ook opzoek gaan naar de verborgen tekens met een UV-lamp. Of je kan onze Bee Bot robot door de lichtparcours leiden!

Jeugd Cultuur en Wetenschap

VLAANDERENSTRAAT 101, 1800 VILVOORDE

Wij zijn een jeugdvereniging die activiteiten rond cultureel erfgoed en wetenschap opzet voor kinderen en jongeren. We zoeken vrijwilligers-begeleiders voor deze kampen, dagactiviteiten, evenementen... interesse? Een volledig overzicht vind je op www.jcw.be Nog even meegeven dat je zelf GEEN wetenschapper hoeft te zijn, gewoon een gezonde dosis enthousiasme volstaat!

JCW organiseert dagactiviteiten, kampen, workshops en evenementen rond de thema's "cultureel erfgoed" en "wetenschap". Doelpubliek zijn kinderen en jongeren van 6 tot 30 jaar. Voor deze activiteiten zijn we op zoek naar begeleiders, die hiervoor ook variërende vergoedingen voor krijgen. Jongeren vanaf 16 jaar kunnen zich aanmelden om begeleider te worden, een animatorattest is bij ons niét verplicht. Je vult als vrijwilliger zelf je engagement in: hoe vaak je wil begeleiden, wanneer, waar, voor welke doelgroepen... dat bepaal je volledig zelf allemaal. Als je interesse hebt, dan maken we een afspraak: een medewerker van JCW komt dan naar een treinstation bij jou in de buurt om wat uitleg te geven. Ken je niets van wetenschap? Geen probleem, we zoeken vooral enthousiaste mensen.

Thema's

  • Cultuur Cultuur
  • Educatie Educatie
  • Internationaal Internationaal
  • Sport en Spel Sport en Spel
  • Technologie Technologie
  • Jongeren Jongeren
  • Kinderen Kinderen

Mijn vestiging

Jeugd Cultuur en Wetenschap (JCW) vzw

Vlaanderenstraat 101, 1800 Vilvoorde

Medewerkers

Sven Vervloet

educatief medewerker

Klik om te tonen 32498434495