Logo Vormingplus regio Antwerpen

Vormingplus regio Antwerpen

  • Berchem

Alle vacatures

Enthousiaste vrijwilliger - Apen op wieltjes

Spoor Oost, 2140 Borgerhout

In Borgerhout gaat A’pen op Wieltjes vanaf mei van start op de site van Spoor Oost. Hiervoor zoeken we enthousiaste vrijwilligers die de bezoekers ontvangen, helpen bij het uitkiezen van een kinderfiets, informatie geven over het uitleensysteem, het contract samen met de ouder invullen ... Vrijwilligers engageren zich minstens één keer per maand op donderdagavond. Interesse? Stuur een mailtje!

Woonzoekers gezocht

Klokstraat 12, 2600 Berchem

Help jij graag mensen bij het vinden van een nieuwe thuis? Voor gezinnen en alleenstaanden die in crisisopvang verblijven is het een hele uitdaging om een betaalbare woning te vinden in Antwerpen. Voor die kwetsbare doelgroep kan jij als vrijwillige OCMW-woonzoeker echt een verschil maken. Samen met hen zoek je naar een nieuwe thuis. Ga jij die uitdaging aan?

Volwassenen uitnodigen om te leren in hun vrije tijd, daar staat Vormingplus voor. We ontwikkelen leerprocessen en begeleiden groepen. Uiteindelijk beogen we dat mensen sterker staan in het leven en deelnemen aan de samenleving. We willen zo ook bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing. Onze ultieme droom: een democratische, sociaal rechtvaardige en milieubewuste samenleving waar het goed samenleven in diversiteit is. Onze activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk, maar we zetten ons extra in voor kwetsbare groepen.

Thema's

Begeleiding

Begeleiding

Armoede

Armoede

Cultuur

Cultuur

Educatie

Educatie

Multicultureel

Multicultureel

Vluchtelingen

Vluchtelingen

Mijn vestiging

Vormingplus regio Antwerpen

Klokstraat 12, 2600 Berchem

Medewerkers

Lise Van Vyve

sociaal-cultureel werker

Klik om te tonen 0470106076

Greet Heylen

Sociaal cultureel werker

Klik om te tonen 0470 10 60 82

Liesbet Veulemans

Sociaal-cultureel werker

Klik om te tonen 0470106058