Logo Huize Walden

Huize Walden

  • Malle

Alle vacatures

Bruin Café

Sint Pauluslaan 12, 2390 Malle

Iedere vrijdag organiseren we in Huize Walden een Bruin Café (werktitel). We gaan dit aanbod iedere vrijdag organiseren voor de bewoners van Huize Walden en iedereen van buitenaf die er zin in heeft. Ons bruin Café wisselt regelmatig van thema (op vraag van de bezoekers) bijv. een Rock Café, Lichte klassiek, ontspanning, ....

Hulp activiteitencentrum

Sint Pauluslaan 12, 2390 Malle

Iedere dag organiseren we extra activiteiten voor onze bewoners. Crea-activiteit, bruin café, bewegingsactiviteit, uitstappen .... Een gevarieerd aanbod voor een gevarieerde groep mensen. Hiervoor zoeken we extra handen die ons mee ondersteunen om van dit aanbod een kwalitatief produkt te blijven maken. Heb je zin ? Spring gerust eens binnen :-)

Huize Walden is een kwalitatieve en dynamische zorgaanbieder voor personen met een zorgvraag in de bosrijke en groene omgeving van Westmalle. Proactief en met een blik naar de toekomst willen we antwoorden bieden aan de vraag die de cliënt en zijn netwerk ons stelt. Alle medewerkers van Huize Walden zetten dan ook maximaal in op een fijne en aangepaste omgeving voor al onze meerderjarige cliënten.

Thema's

Begeleiding

Begeleiding

Organiseren

Organiseren

Hulpverlening

Hulpverlening

Handicap

Handicap

Mijn vestiging

Huize Walden

Sint Pauluslaan 12, 2390 Malle

Medewerkers

Yves Bisschops

Externe relaties

Klik om te tonen 033122392